Články: Pre študentov
O projekte

Ochrana osobných údajov v súvislosti so zákonom o whistleblowingu - povinnosti zamestnávateľa a podm

Organizátor kurzu: BPM Slovakia s.r.o.
Ochrana osobných údajov v súvislosti so zákonom o whistleblowingu - povinnosti zamestnávateľa a podm
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
21.10.2015
Bratislava III
Bojnická 3
Business Centre Matador
Prihlás sa
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Objednávka
Kontakt

Obsah kurzu

Prihlásiť sa môžete tu:  http://bpm-educat.com/seminar/detail/106-ochrana-osobnych-udajov-v-suvislosti-so-zakonom-o-whistleblowingu-povinnosti-zamestnavatela-a-podmienky-spracuvania-osobnych-udajov


Aké zmeny priniesol zákon o whistleblowingu v ochrane osobných údajov? Aké podmienky spracúvania osobných údajov musí zamestnávateľ zabezpečiť? Aké dokumenty je zamestnávateľ povinný vypracovať? Odpovede na tieto a ďalšie otázky o súvislostiach medzi whitleblowingom a ochranou osobných údajov sa dozviete na našom školení, ktoré sa koná v Bratislave pod vedením skúsených lektoriek.

  Obsah seminára:

  1. Zákon č. 307/2014 Z. z. o niektorých opatreniach súvisiacich s oznamovaním protispoločenskej činnosti (zákon o whistleblowingu)
  • Účel a predmet zákona
  • Základné pojmy
  • Povinnosti zamestnávateľa vyplývajúce zo zákona
  • Aplikácia zákona vo firme alebo orgáne verejnej správy
2. Ochrana osobných údajov
  • Účel a predmet zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov
  • Základné pojmy
  • Podmienky spracúvania osobných údajov
  • Povinnosti prevádzkovateľa vyplývajúce zo zákona o ochrane osobných údajov
3. Whistleblowing a ochrana osobných údajov
  • Ochrana osobných údajov v súvislosti so zákonom o whistleblowingu
  • Podmienky spracúvania osobných údajov
  • Povinnosti zamestnávateľa a potrebné dokumenty
       
Lektori:
JUDr. Zdenka Lániková je zakladateľkou spoločnosti Lanikova Group,.s.r,o., Advokátska kancelária so sídlom v Bratislave. Je advokátkou s vyše 25-ročnou praxou so špecializáciou najmä na oblasť obchodného, občianskeho, rodinného práva,  práva nehnuteľností a družstevného práva. Štúdium na Právnickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave ukončila v roku 1985 s vyznamenaním a nadobudnutím titulu JUDr. V roku 1989 absolvovala s vyznamenaním advokátske skúšky a odvtedy pôsobí ako advokátka.Popri praxi advokáta sa venuje tiež publikačnej a mediálnej činnosti. Poskytovala príspevky s právnou problematikou do denníka Smena a časopisu Dieťa, niekoľko rokov účinkovala v TV Markíza v právnej poradni relácie Teleráno a Doma s Markízou, poskytovala odborné vyjadrenia pre rádio Viva.

JUDr. Barbora Lániková je advokátskou koncipientkou v Advokátskej kancelárii Lanikova Group, s.r.o. V roku 2011 ukončila štúdium na Právnickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave získaním titulu Mgr. Počas štúdia absolvovala študijný pobyt v Štokholme vo Švédsku, kde sa venovala prevažne európskemu právu. Titul JUDr. nadobudla v roku 2013 úspešným absolvovaním rigoróznej skúšky z odboru európske a medzinárodné právo. V júni 2015 úspešne absolvovala advokátske skúšky. Špecializuje sa najmä na obchodné právo, právo ochrany osobných údajov, právo pre eshopy,   firemné  protikorupčné systémy a problematiku  vymáhania pohľadávok.

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Zaujal ťa kurz? Máš na organizátora otázku, alebo chceš zistiť o ňom viac? Vyžiadaj si viac informácií.
  • Najrýchlejší spôsob ako kontaktovať organizátora
  • Všetky informácie sú zdarma

Vaše údaje

Meno*
Priezvisko*
Email*
Telefón*
Kraj
Pohlavie
Vaša otázka
Vyžiadať informácie zdarma
Vyžiadať informácie o kurze
Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku
 
 


Podobné kurzy

Ďalšie ponuky organizátora
Kurzy pre dospelých
 
Používanie autorských diel na internete
0 hodnotení

Seminár je zameraný na právne aspekty používania autorských diel na internete, udeľovania súhlasu na použitie vo forme licenčnej zmluvy a súvisiace otázky vyhľadávania legálneho obsahu a..

BPM Slovakia s.r.o.
Praktické otázky vymáhania súdnych rozhodnutí v občianskom súdnom konaní
0 hodnotení

Postavenie súdneho exekútora a predpoklady na výkon funkcie súdneho exekútora, Zodpovednosť súdneho exekútora, Návrh na vykonanie exekúcie, Exekučné tituly, Účastníci konania, Súčinnosť..

BPM Slovakia s.r.o.
Určovacie žaloby a premlčanie podľa Obchodného a Občianskeho zákonníka
0 hodnotení

Druhy súdnych konaní Určovacie žaloby Naliehavý právny záujem Preklúzia Premlčanie podľa Občianskeho zákonníka Premlčanie podľa Obchodného zákonníka Diskusia JUDr. Pavel..

BPM Slovakia s.r.o.
Zobratiť všetky...