Trendy v online marketingu | Webinár

Organizátor kurzu: Inspire Academy
Trendy v online marketingu | Webinár
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
26.01.2021
18:00
Prihlás sa
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Objednávka
Kontakt

Obsah kurzu

Aj tá najkrutejšia doba praje pripraveným! Dnes, viac ako kedykoľvek predtým, môže úroveň efektivity online marketingu zachrániť či pochovať vaše podnikanie. Rok zmien pretavil všetky radosti a strasti nášho života z analógu do digitálu a zamiešal kartami aj v oblasti reklamy, ktorá si vyžaduje nové nasadenie inovatívnosti, vynaliezavosti a kreativity. Odložte preto na chvíľu koncepty a algoritmy a príďte načerpať inšpiráciu pre vašu novoročnú marketingovú stratégiu od tých najpovolanejších. Trendy v online marketingu pre rok 2021 nám priblížia Michal Pastier z agentúry Zaraguza, Peter Šebo z PS:Digital a Matúš Lovás z Visibility. 

Hostia budú pútavo rozprávať o:
 Zaraguza / Michal Pastier (Group Creative Director / Co-owner)
Minimalizmus a zjednodušovanie v marketingu - Nečakaným trendom posledných mesiacov je upratovanie marketingovej komunikácie. Burger King predstavil zjednodušenú vizuálnu identitu. Firmy zavádzajú jeden symbol značky namiesto komplikovaných manuálov. Výrobcovia sekajú počet produktov, aby komunikovali len tie podstatné. Aj keď minimalizmus odchádza z našich interiérov, marketéri ho práve objavujú a funguje im.

 
 PS: Digital / Peter Šebo (Founder & CDO)
Viac ako 2020! - V roku 2021 bude všetkého viac, neznamená to však iba dobré správy. Na jednej viac používateľov online, viac e-commerce, viac technológií, no na strane druhej aj viac privacy a chaosu na internete. Aj taký bude podľa mňa rok 2021.

 
 Visibility / Matúš Lovás (Managing Director)
Online bezpečnosť na vlásku - Všade sa o tom hovorí, ale málokto poriadne vie ako to je. Hoaxy, konšpirácie, využívanie a obmedzovanie dát, ochrana osobných údajov a mnohé iné nástrahy onlinu budú číhať v roku 2021 nielen na marketérov oveľa viac, ako predchádzajúce roky. Na čo si dať pozor a ako sa na to pripraviť?

Lektori:

Michal Pastier z agentúry Zaraguza, Peter Šebo z PS:Digital a Matúš Lovás z Visibility

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Zaujal ťa kurz? Máš na organizátora otázku, alebo chceš zistiť o ňom viac? Vyžiadaj si viac informácií.
  • Najrýchlejší spôsob ako kontaktovať organizátora
  • Všetky informácie sú zdarma

Vaše údaje

Meno*
Priezvisko*
Email*
Telefón*
Kraj
Pohlavie
Vaša otázka
Vyžiadať informácie zdarma
Vyžiadať informácie o kurze
Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku
 
 



Ďalšie ponuky organizátora
Kurzy pre dospelých
 
Vývin citových vzťahov od narodenia po dospelosť | Webinár
0 hodnotení

Každý z nás sa rodí do siete určitých vzťahov a či chceme či nie, na ich kvalite záleží nie len to, či prežijeme do dospelosti, ale aj to, aká z nás bude osobnosť. Spôsoby, akými sa vyrovnávame so..

Inspire Academy
Vedenie ľudí k zodpovednosti a samostatnosti prostredníctvom komunikácie
0 hodnotení

Počúvate občas od ľudí vety, ktoré vás štvú? Stáva sa vám, že druhí niečo sľúbia, neurobia to a potom sa vyhovárajú? Túžite priviesť druhých k zodpovednosti za ich správanie či dosiahnuť zmenu v ich..

Inspire Academy
Radkin Honzák: Manuál na paniku a úzkosť | Webinár
0 hodnotení

Ako keď si nevšimnete posledný schod, vaše telo je plné nahnevaných včiel, na hlavu vám padá celé nebo alebo sa topíte a neviete, ako vyplávať nad hladinu. Tak niektorí ľudia popisujú svoju..

Inspire Academy
Zobratiť všetky...