Jiří Halda: Sebadôvera - sebaistota - sebavedomie | Webinár

Organizátor kurzu: Inspire Academy
Jiří Halda: Sebadôvera - sebaistota - sebavedomie | Webinár
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
07.06.2021
19:00
Prihlás sa
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Objednávka
Kontakt

Obsah kurzu

Ako rodičia si často myslíme, že preniesť na dieťa čo najviac svojich znalostí a schopností postačí na to, aby z nich vyrástli samostatní a úspešní ľudia. Nie je to však úplne pravda. Rovnako dôležité je totiž pre dieťa sebavedomie, že ich dokáže správne používať. Dá sa však v dieťati podporiť vedomie vlastnej jedinečnosti bez rozvoja arogancie? Ako mu pomôcť uvedomiť si vlastné schopnosti a ako v ňom rozvíjať adaptabilitu na zmeny, ktoré život prináša? Ako ho naučiť porozumeniu vlastnej tvorivej inteligencie a pripraviť ho na zvládanie neúspechov tak, aby ho nepoložili? Dá sa s dieťaťom udržať blízky vzťah a zároveň ho pripraviť na postupné citové osamostatňovanie, ktoré prináša dospievanie? Zistite, ako naučiť dieťa čeliť životu s dôverou k sebe samému, v edukatívnej online prednáške! Známy rodinný terapeut a špeciálny pedagóg Jiří Halda nám priblíži, ako správne dbať o fyzické, ale najmä emočné potreby dieťaťa tak, aby sa cítilo milované a prijímané, ale vysvetlí tiež, ako ho naučiť všetko toto hľadať vo svojom vnútri a vydať sa na postupnú cestu sebarealizácie. 


Mgr. Jiří Halda 
je učiteľ, špeciálny pedagóg, logopéd, lektor, rodinný terapeut a diagnostik. Špecializuje sa na deti predškolského veku. Zameriava sa predovšetkým na problematiku výchovy detí, predškolskej zrelosti a procesov učenia. Je absolventom Pedagogickej fakulty v Hradci Králové a Univerzity Palackého v Olomouci. V rokoch 1993 – 2006 pôsobil ako učiteľ a špeciálny pedagóg na základných a špeciálnych školách a v Pedagogicko-psychologickej poradni v Olomouci. Od roku 2006 pôsobí ako lektor, diagnostik, intervent a personálny poradca.

Lektori:

Jiří Halda

Osvedčenie:

Účastník webinára získa potvrdenie o účasti

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Zaujal ťa kurz? Máš na organizátora otázku, alebo chceš zistiť o ňom viac? Vyžiadaj si viac informácií.
  • Najrýchlejší spôsob ako kontaktovať organizátora
  • Všetky informácie sú zdarma

Vaše údaje

Meno*
Priezvisko*
Email*
Telefón*
Kraj
Pohlavie
Vaša otázka
Vyžiadať informácie zdarma
Vyžiadať informácie o kurze
Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku
 
 



Ďalšie ponuky organizátora
Kurzy pre dospelých
 
Vývin citových vzťahov od narodenia po dospelosť | Webinár
0 hodnotení

Každý z nás sa rodí do siete určitých vzťahov a či chceme či nie, na ich kvalite záleží nie len to, či prežijeme do dospelosti, ale aj to, aká z nás bude osobnosť. Spôsoby, akými sa vyrovnávame so..

Inspire Academy
Vedenie ľudí k zodpovednosti a samostatnosti prostredníctvom komunikácie
0 hodnotení

Počúvate občas od ľudí vety, ktoré vás štvú? Stáva sa vám, že druhí niečo sľúbia, neurobia to a potom sa vyhovárajú? Túžite priviesť druhých k zodpovednosti za ich správanie či dosiahnuť zmenu v ich..

Inspire Academy
Radkin Honzák: Manuál na paniku a úzkosť | Webinár
0 hodnotení

Ako keď si nevšimnete posledný schod, vaše telo je plné nahnevaných včiel, na hlavu vám padá celé nebo alebo sa topíte a neviete, ako vyplávať nad hladinu. Tak niektorí ľudia popisujú svoju..

Inspire Academy
Zobratiť všetky...