Plaché dieťa – príčiny, integrácia a aktivácia | Webinár

Organizátor kurzu: Inspire Academy
Plaché dieťa – príčiny, integrácia a aktivácia | Webinár
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
31.05.2021
19:00
Prihlás sa
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Objednávka
Kontakt

Obsah kurzu

Už sa neviete pozerať na to, ako vášmu múdremu a šikovnému dieťaťu strpčuje plachosť detstvo? Ako je kvôli bojazlivosti a citlivosti vyčleňované z kolektívu, bojí sa nadväzovať nové kontakty či naplno sa prejaviť v triede a medzi spolužiakmi? Vaše dieťa už nemusí sedieť v kúte! Zistite, ako mu pomôcť rozvinúť zdravé spôsoby zmierovania sa so strachom a prekonávania úzkosti! V online prednáške určenej pre rodičov, učiteľov a vychovávateľov sa pod taktovkou skúsenej rodičovskej a výchovnej poradkyne Martiny Vagačovej dozvieme, prečo a ako plachosť a citlivosť vznikajú, priblížime si spôsoby, ako s dieťaťom trénovať sociálne zručnosti, podporovať v ňom odvahu, sebadôveru a priebojnosť, ale ukážeme si aj ako sa sami správať, aby sme mu išli dobrým príkladom. 

 
RNDr. Martina Vagačová
Je rodičovská a výchovná poradkyňa, venuje sa individuálnej psychológii, poradenstvu a vzdelávaniu vo výchove ako lektorka cez program Efektívneho rodičovstva. Je autorka praktickej a inšpiratívnej knihy o výchove: Ako prežiť rodičovstvo - láskavý sprievodca rešpektujúcim prístupom. Už viac ako 11 rokov pracuje predovšetkým s rodičmi, ale aj s ľuďmi, ktorým ležia na srdci vzťahy dospelých a detí. Vytvára priestor a príležitosti pre učenie, zdieľanie a praktický rozvoj postojov a zručností potrebných pre harmonický vzťah medzi rodičom a dieťaťom. „Všetko je o budovaní vzťahu a rešpektujúcej komunikácii. Rodičovstvo vnímam ako cestu. Tá so sebou prináša pocity veľkej radosti a naplnenia, ale aj frustrácie a vyčerpania. Som rada, že môžem ponúknuť pomocnú ruku". Pravidelne publikuje v tlači, prednáša na webinároch o rôznych výchovných a rodičovských problémoch, organizuje workshopy a pri individuálnom poradenstve nezabúda aj na osobnostný rozvoj klientov a budovanie kvalitných partnerských vzťahov, ako základu pre priaznivé rodinné prostredie.

Osvedčenie:

Účastník webinára získa potvrdenie o účasti

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Zaujal ťa kurz? Máš na organizátora otázku, alebo chceš zistiť o ňom viac? Vyžiadaj si viac informácií.
  • Najrýchlejší spôsob ako kontaktovať organizátora
  • Všetky informácie sú zdarma

Vaše údaje

Meno*
Priezvisko*
Email*
Telefón*
Kraj
Pohlavie
Vaša otázka
Vyžiadať informácie zdarma
Vyžiadať informácie o kurze
Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku
 
 



Ďalšie ponuky organizátora
Kurzy pre dospelých
 
Vývin citových vzťahov od narodenia po dospelosť | Webinár
0 hodnotení

Každý z nás sa rodí do siete určitých vzťahov a či chceme či nie, na ich kvalite záleží nie len to, či prežijeme do dospelosti, ale aj to, aká z nás bude osobnosť. Spôsoby, akými sa vyrovnávame so..

Inspire Academy
Vedenie ľudí k zodpovednosti a samostatnosti prostredníctvom komunikácie
0 hodnotení

Počúvate občas od ľudí vety, ktoré vás štvú? Stáva sa vám, že druhí niečo sľúbia, neurobia to a potom sa vyhovárajú? Túžite priviesť druhých k zodpovednosti za ich správanie či dosiahnuť zmenu v ich..

Inspire Academy
Radkin Honzák: Manuál na paniku a úzkosť | Webinár
0 hodnotení

Ako keď si nevšimnete posledný schod, vaše telo je plné nahnevaných včiel, na hlavu vám padá celé nebo alebo sa topíte a neviete, ako vyplávať nad hladinu. Tak niektorí ľudia popisujú svoju..

Inspire Academy
Zobratiť všetky...