Kurz Rešpektovať a byť rešpektovaný

Organizátor kurzu: Inspire Academy
Kurz Rešpektovať a byť rešpektovaný
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
15.02.2021
18:00
Prihlás sa
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Objednávka
Kontakt

Obsah kurzu

Ako sa zbaviť zlozvykov vo výchove a urobiť z dieťaťa rovnocenného partnera? Zistite v online prednáške známej detskej psychologičky a expertky v oblasti vzdelávania, Jany Nováčkovej, ako do výchovy okrem lásky zahrnúť aj rešpekt. Rešpekt voči ostatným, ale aj rešpekt voči sebe samému, neznamená nedostatok hraníc, ale naopak spôsob, ako pomôcť dieťaťu vybudovať si trvalé hodnoty, nezávislé od prítomnosti rodiča, vyhrážok či pochvaly. Spoločne sa pozrieme na formy komunikácie, vzdelávania a disciplíny, založené na empatii a zohľadnení individuálnych potrieb a názorov dieťaťa. Koniec koncov opakom poslušnosti nie je vzdorovitosť, ale zodpovednosť! 

PhDr. Jana Nováčková, CSc. 
je významná česká psychologička, špecializujúca sa na výchovu. Prax získala počas práce v poradenstve, pôsobila taktiež v psychologickom výskume. Od roku 1990 sa aktívne venuje lektorskej činnosti. Je spoluautorkou kultovej knihy a kurzov Respektovat a být respektován, ktorej sa v Česku a na Slovensku predalo vyše 100 tisíc kusov a taktiež publikácie Mýty ve vzdělávání. Podielala sa na medzinárodnom projekte Zdravá škola. Absolvovala päťtýždennú stáž v USA zameranú na metódy ďalšieho vzdelávania učiteľov. Publikovala množstvo článkov v odbornej i populárnej tlači a vystupuje na konferenciách, kde verejnosti približuje svoje myšlienky týkajúce sa kritických zmien v súčasných formách vzdelávania a možností transformovať tradičné spôsoby výuky. Bola uvedená do Auly slávy organizácie EDUin za inovácie vo vzdelávaní.

Lektori:

Jana Nováčková

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Zaujal ťa kurz? Máš na organizátora otázku, alebo chceš zistiť o ňom viac? Vyžiadaj si viac informácií.
  • Najrýchlejší spôsob ako kontaktovať organizátora
  • Všetky informácie sú zdarma

Vaše údaje

Meno*
Priezvisko*
Email*
Telefón*
Kraj
Pohlavie
Vaša otázka
Vyžiadať informácie zdarma
Vyžiadať informácie o kurze
Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku
 
 



Ďalšie ponuky organizátora
Kurzy pre dospelých
 
Vývin citových vzťahov od narodenia po dospelosť | Webinár
0 hodnotení

Každý z nás sa rodí do siete určitých vzťahov a či chceme či nie, na ich kvalite záleží nie len to, či prežijeme do dospelosti, ale aj to, aká z nás bude osobnosť. Spôsoby, akými sa vyrovnávame so..

Inspire Academy
Vedenie ľudí k zodpovednosti a samostatnosti prostredníctvom komunikácie
0 hodnotení

Počúvate občas od ľudí vety, ktoré vás štvú? Stáva sa vám, že druhí niečo sľúbia, neurobia to a potom sa vyhovárajú? Túžite priviesť druhých k zodpovednosti za ich správanie či dosiahnuť zmenu v ich..

Inspire Academy
Radkin Honzák: Manuál na paniku a úzkosť | Webinár
0 hodnotení

Ako keď si nevšimnete posledný schod, vaše telo je plné nahnevaných včiel, na hlavu vám padá celé nebo alebo sa topíte a neviete, ako vyplávať nad hladinu. Tak niektorí ľudia popisujú svoju..

Inspire Academy
Zobratiť všetky...