Kurz zásad úspešného podnikania v gastronómii v čase pandemickej krízy

Organizátor kurzu: Inspire Academy
Kurz zásad úspešného podnikania v gastronómii v čase pandemickej krízy
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
27.02.2021
18:00
Prihlás sa
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Poplatky
Objednávka
Kontakt

Obsah kurzu

Všeobecne platí, že kríza je prezlečená príležitosť. Podnikanie v gastronómií počas celosvetovej pandémie však viac ako príležitosť pripomína hru ruskej rulety. Snaha udržať svoj biznis nad vodou, zachrániť živobytie seba a svojich zamestnancov a dodržiavať vládne nariadenia si vyžaduje nové úrovne nasadenia, obety a myslenia mimo vyjazdených koľají. Kým vo svete v húfoch vznikajú takzvané virtuálne kuchyne, luxusné čínske reštaurácie ponúkajú obedové menučká za ľudové ceny, Holanďania stavajú reštauračné bubliny a americké bistrá sa menia na obchody s potravinami, u nás sa vo veľkom montovali terasy, otvárajú okienka a naplno rozbieha take away. Sú však takéto pokusy o záchranu lukratívne pre chod podniku? Ktoré novinky, postupy či technológie stojí za to implementovať do svojho podnikania a ktorým sa radšej vyhnúť? Ako aktivizovať stálych zákazníkov a osloviť nových, ako nastaviť komunikáciu a kde presmerovať svoju energiu v týchto pohnutých časoch? Dá sa zachrániť gastrobiznis v malých mestách a čo s dobrodruhmi, ktorí sa rozhodli podnikanie v gastronómii rozbehnúť práve teraz? Zistite, ako pandémiu prežiť a dokonca prosperovať, v prednáške úspešného gastropodnikateľa a konzultanta, Ota Kóňu! Ponúkneme si rady a tipy na účinné stratégie, zistíme, čo vo svete gastra funguje a nájdeme spôsob, ako využiť svoju húževnatosť a kreativitu na tvorbu správnych rozhodnutí, vďaka ktorým nás pandémia urobí silnejšími, ako sme boli pred ňou. Neodkladajte svoje plány, konať treba tu a teraz! 

Oto Kóňa 
je konzultant a podnikateľ v gastro biznise, v ktorom úspešne pôsobí posledných 8 rokov. Na konte má niekoľko úspešných projektov, ako sieť burgrární Regal Burger, koncept predajní hotdogov NYC Corner a najnovšie sa venuje projektu Slajs, ktorý ponúka kváskovú pizzu. Študoval politický marketing na Masarykovej univerzite v Brne. Posledné roky robí konzultácie pre živnostníkov a malých podnikateľov. Aktuálne sa venuje projektu Tringelt, ktorým spája gastro komunitu s online predajom. Je spoluautorom stránky Kompas pomoci, stál pri zrode portálu korona.gov.sk a bloguje vo FB skupine Pomáhame si – gastro v korone, kde sa snaží pomôcť podnikateľom v gastronomickom podnikaní. Počas pandémie s komunitou Slovensko.Digital vyvinuli nástroj Priznanie.Digital, ktorý pomáha živnostníkom pri vypĺňaní daňového priznania. Popri podnikaní sa venuje aj prednáškovej činnosti v rámci univerzitnej pôdy, konferencií a workshopov.

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Zaujal ťa kurz? Máš na organizátora otázku, alebo chceš zistiť o ňom viac? Vyžiadaj si viac informácií.
  • Najrýchlejší spôsob ako kontaktovať organizátora
  • Všetky informácie sú zdarma

Vaše údaje

Meno*
Priezvisko*
Email*
Telefón*
Kraj
Pohlavie
Vaša otázka
Vyžiadať informácie zdarma
Vyžiadať informácie o kurze
Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku
 
 



Ďalšie ponuky organizátora
Kurzy pre dospelých
 
Vývin citových vzťahov od narodenia po dospelosť | Webinár
0 hodnotení

Každý z nás sa rodí do siete určitých vzťahov a či chceme či nie, na ich kvalite záleží nie len to, či prežijeme do dospelosti, ale aj to, aká z nás bude osobnosť. Spôsoby, akými sa vyrovnávame so..

Inspire Academy
Vedenie ľudí k zodpovednosti a samostatnosti prostredníctvom komunikácie
0 hodnotení

Počúvate občas od ľudí vety, ktoré vás štvú? Stáva sa vám, že druhí niečo sľúbia, neurobia to a potom sa vyhovárajú? Túžite priviesť druhých k zodpovednosti za ich správanie či dosiahnuť zmenu v ich..

Inspire Academy
Radkin Honzák: Manuál na paniku a úzkosť | Webinár
0 hodnotení

Ako keď si nevšimnete posledný schod, vaše telo je plné nahnevaných včiel, na hlavu vám padá celé nebo alebo sa topíte a neviete, ako vyplávať nad hladinu. Tak niektorí ľudia popisujú svoju..

Inspire Academy
Zobratiť všetky...