Denník odvážneho bojka milujú deti na celom svete. Teraz ho nájdete v novom boxe aj s darčekom

Sponzorovaný článok
Spisovateľ Jeff Kinney je autorom mimoriadne obľúbeného diela Denník odvážneho bojka.
Spisovateľ Jeff Kinney je autorom mimoriadne obľúbeného diela Denník odvážneho bojka. / Zdroj: IKAR

Detský hrdina Bojko, alias Greg Heffley oslavuje 10. narodeniny. Večný smoliar, ktorému sa stávajú rôzne vtipné trapasy rozosmieva deti už naozaj dosť dlho a jeho popularita ešte stúpa. Celkovo vyšlo už 14 dielov.


Teraz pri príležitosti 10. narodenín DENNÍKA ODVÁŽNEHO BOJKA na Slovensku vám vydavateľstvo Ikar prináša exkluzívny box. Nájdete v ňom prvých päť častí Gregových trampôt.

 

Denník odvážneho bojka - box s knihami / Zdroj: Stonožka

 

V boxe nájdete aj špeciálny plagát s rozmermi 410x850 mm. Nájdete na ňom vybrané scénky z prvých piatich dielov, ktoré sú čierno-biele, takže deti si ich môžu vyfarbiť podľa seba. Pastelkami, fixkami, čím len budú chcieť. Plagát môžete využiť aj ako meter, ktorý je na ľavej strane – jednoducho nalepíte na stenu alebo skriňu do vhodnej výšky a môžete zaznačovať, ako vaše deti rastú. Spolu s Gregom.

Treba povedať, že Jeff Kinney má nevyčerpateľnú fantáziu. Vždy vie namiešať kokteil humoru a bláznivých situácií, a nenápadne do nich vloží prirodzené životné múdrosti.

 

Séria Denník odvážneho bojka z pera Jeffa Kinneyho zabáva deti na celom svete už od roku 2007, kedy vyšiel prvý diel. Už vyše desaťročia sledujeme starosti a dobrodružstvá rodiny Heffleyovcov, či už v rodine alebo v škole, kam teda Greg nie veľmi rád chodí...veď ktoré dieťa? Podľa série vznikli aj štyri filmy, 1., 2., 3. a 9.diel – všetky veľmi úspešné.

 

Spisovateľ Jeff Kinney pri podpisovaní kníh / Foto: Stonožka


Na Slovensku začal vychádzať v roku 2010 a každý rok patrí k najpredávanejším detským sériám.


Pobaví totiž nielen humor, ale aj geniálne ilustrácie autora Jeffa Kinneyho, ktorého časopis Time zaradil do zoznamu 100 najvplyvnejších ľudí na svete. Jeff založil aj stránku Poptropica, ktorú zaradili do rebríčka 50 najlepších na svete.

 

Nový exkluzívny box obsahuje:

Denník odvážneho bojka 1
Denník odvážneho bojka 2: Rodrick je šéf
Denník odvážneho bojka 3: Posledná kvapka
Denník odvážneho bojka 4: Prázdniny pod psa
Denník odvážneho bojka 5: Krutá pravda

 

P.S. Ešte malý odkaz od Grega, aby sme si boli načistom hneď na začiatku. Denník odvážneho bojka nie je denník, ale pamäti. Denníčky si totiž píšu len dievčatá. Greg svojej mame hneď v prvej časti jednoznačne povedal, aby ani náhodou nekupovala denník, na ktorom je napísané „denník“. Ale chcite niečo rozumné od žien! „Keď si myslí, že sem budem zapisovať svoje pocity alebo čo, tak jej preskočilo. Určite odo mňa nečakaj, že budem donekonečna vylievať srdce milému denníčku,“ napísal vtedy Greg.
No a vidíte, ako to pokračovalo: megaúspešná séria z denníčka mladého chalana je na svete.

 

Exkluzívny box DENNÍKA ODVÁŽNEHO BOJKA kúpite na: www.bux.sk

Zdieľať na facebooku