Inšpirácie na detské narodeninové Lego párty

Máte doma malého milovníka LEGO skladačiek? Narodeninová párty v štýle LEGO bude preňho to pravé. Inšpirujte sa!
Máte doma malého milovníka LEGO skladačiek? Narodeninová párty v štýle LEGO bude preňho to pravé. Inšpirujte sa!  

Máte doma malého milovníka skladačiek lega? Určite sa potom poteší, ak sa bude niesť jeho narodninová oslava práve v tomto štýle. Väčšinu dekorácií si môžete vytvoriť svojpomocne  a s lego tortou vám v prípade potreby iste rada pomôže skúsená cukrárka.

 

Pozvánky na detskú LEGO párty

Pozvánky, ktoré deťom rozpošlete, vôbec nemusia byť drahé. Náročnejšie budú iba na váš čas. Stačí, ak si pripravíte farebný papier, lepidlo a nožnice a aj pozvánka, ktorá by bola inak vytlačená na obyčajnom bielom papieri môže vyzerať veľmi originálne.

 

 

 

Narodeninové LEGO dekorácie miestnosti

Dekorácie sú úžasná vec! Dodajú každej oslave úplne iný rozmer. Vyhraďte si na ich prípravu dostatok času a nechajte sa inšpirovať našimi tipmi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Narodeninový slávnostný LEGO stôl pre najmenších hostí

Slávnostný stôl vďaka vašim dekoráciám ožije a deti budú nadšené. Na väčšinu drobností vám postačí farebný paier, nožnice a čierna fixka. Pomôcť si môžete aj s rôznymi predlohami, ktoré nájdete na internete. Môžete si napríklad vytlačiť jednotlivé písmenká, aby ste mohli vytvoriť meno hlavného oslávenca a zavesiť ho nad stôl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inšpirácie na narodeninové LEGO torty

Torty s motívom skladačiek lega môžu vyzerať naozaj rôzne. Dnešné cukrárky to už dokážu zvládnuť neskutočne bravúrne. Pozrite si zopár tipov na sladké prekvapenie pre vášho drobca.

 

 

 

 

 

Malé LEGO občerstvenie

Okrem torty musí byť na stole pre malých hladošov aj čosi navyše. Obľúbené sú napríklad muffiny alebo sendviče. Aj v tomto prípade sa môžete s ich vzhľadom pohrať a dať im pečať deťmi obľúbených lego skladačiek.

 

 

 

 

 

Aktivity na LEGO párty alebo zábava môže začať

Ak máte obavy pozvať partiu nezničiteľných drobcov ku vám domov, zachránť vás môže aj prenájom externých priestorov. Originálne to môžete vyriešiť napríklad aj v kreatívno-vzdelávacom centre s lego skladačkami Brick by Brick, ktoré iba nedávno otvorili v Bratislave. Ušetríte si prípravu programu a náročný dohľad rozjašených detí.

 

Foto:brickbybrick.sk

 

Ak si však trúfate na oslavu v štýle lega v interiéri alebo exteriéri aj sami doma, nechajte sa inšpirovať týmito aktivitami:

 

 


 

 

 

 


 

Prajeme vám a vašim deťom príjemný nezabudnuteľný LEGO zážitok!

Čítajte viac o téme: Hračky, Lego
Zdieľať na facebooku