Kaderník strihal chlapca s autizmom v salóne po ležiačky, aby sa nebál

  © James Wiliams

Kaderník James Wiliams z Walesu zverejnil na Facebooku svoj neobyčajný zážitok. Fotografia z jeho pracovného popoludnia ho zachytávala, ako leží na zemi a strihá malého chlapca Masona. Nie, nebolo to z nudy, ani preto, že by tento chlapec nevedel čo si od dobroty zažiadať. Mason má totiž autizmus a obrovský strach zo strihania okolo uší. Tento kaderník mu však konečne dal účes, aký si zaslúžil. Nevdzával sa a našiel spôsob, ako strihanie s chlapcom dotiahnuť do úspešného konca.

 

James si na sociálnej sieti vyslúžil obrovský obdiv ľudí za toto milé, jednoduché gesto, ktoré by neurobil len tak ktokoľvek.

Podľa vyjadrení Mansonových rodičov Jamieho a Danine Davies na Facebooku, neboli s Mansonom u kaderníka po prvý krát. Vždy to však dopadlo neúspešne. Williams skúsil množstvo techník, no nikdy sa mu nepodarilo jeho účes dokončiť. Až vtedy, keď pochopil, že na zemi sa cíti Manson dobre. Nechal ho teda ležať na zemi a do rúk mu vložil otcov smartón. Misia nakoniec dopadla úspešne.

Kaderník verí, že to povzbudí aj ďalších rodičov s deťmi s autizmom a možno aj takéto, pre zdravých ľudí maličkosti, pôjdu v ich zložitom živote o kúsok ľahšie.

© James Williams

Zdroj: boredpanda.com
Zdieľať na facebooku