Zabavte sa s deťmi pri čistení zubov a získajte jednu z 10 sonických kefiek Sonicare For Kids

Sponzorovaný článok
Sonické zubné kefky pre deti
Sonické zubné kefky pre deti / Zdroj: Philips Sonicare For Kids

Každý chce mať krásne a zdravé zuby. Dobrá správa je, že k tomu môžeme prispieť sami a treba začať čím skôr. Navyše, sonické zubné kefky môžu zmeniť nie veľmi obľúbený denný rituál na každodennú zábavnú aktivitu.

 

Sonická zubná kefka? To je tá, ktorá zabáva deti a skvelo čistí zuby! To, že rodičia môžu čistenie zubov kontrolovať cez aplikáciu, je taký „tajný“ bonus.

 

Sonická kefka znamená 31-tisíc stieravých pohybov za minútu. Funguje na princípe vysokofrekvenčného stierania, kde je čistiaca hlavica poháňaná výkonným motorčekom, ktorý štetinami hýbe zhora nadol.  Philips však išiel ďalej a spojil kefku cez aplikáciu s mobilom. Deťom pre zábavu, dospelým pre kontrolu.

 

Zdroj: Philips Sonicare For Kids

 

V aplikácii sa tak zobrazuje správna technika čistenia zubov a monitoruje spôsob čistenia. Na začiatku každého umývania zubov sa zobrazujú zrozumiteľné vizuálne pokyny a monitor postupu aplikácie zaznamenáva celkový priebeh čistenia. Deti vidia, ako si čistia zuby, a po správnom vyčistení dostávajú odmeny a môžu sa starať o roztomilú príšerku Sparkly v aplikácii.

 

A odmena pre rodičov? 98 percent mám a otcov v prieskume potvrdilo, že pri používaní tejto aplikácie si ich deti dokážu čistiť zuby dlhšie a dôkladnejšie. A to je dobrý základ do života pre zdravé zuby!

 

Odborníčka na dentálnu hygienu Jana Křepelková sa často stretáva v ambulancii s traumou, ktorú spôsobuje deťom návšteva zubára, a preto prízvukuje budovanie pravidelných hygienických návykov hravou formou. K tomu patria aj „pokusy“ a zábavné techniky so zubnými kefkami: „Často robíme v ordinácii s deťmi a rodičmi pokus – zubný povlak ofarbíme fialovým indikátorom a jednu stranu čistíme manuálnou zubnou kefkou a druhú sonickou kefkou. Aj u detí, aj u rodičov vyhráva sonická zubná kefka, pretože sfarbený povlak zmizne rýchlejšie a s oveľa menšou námahou.“

 

Zdroj: Philips Sonicare For Kids

 

Značka Philips však ide stále ďalej a vytvára kreatívne koncepty, ako začleniť čistenie zubov do každodennej rutiny detí a pritom mať z toho radosť. So vzdelávacím portálom Kozmix vymyslela komiks a súbor interaktívnych veselých úloh pre deti. Cieľom je hravo priblížiť deťom starostlivosť o zuby a zabaviť ich aj otázkami. A zubné kefky Philips Sonicare For Kids sa budú aj vyhrávať. Desať detí získa odmenu za dve správne zodpovedané otázky a úspešnú online aktivitu.

 

Takže, vážení rodičia a milé deti, prečítajte si zábavné Kozmixoviny a príbeh o tom, ako sa mimozemšťan Kozmix vďaka svojim kamarátom naučil hygiene.

 

Prečítajte si zábavný príbeh, ako sa Kozmix naučil čistiť si zuby.

 

V termíne do 16. októbra zodpovedajte správne na jednoduché otázky a získajte sonickú kefku Philips Sonicare For Kids z dvoch modelových radov. Kefky sú chlapčenské aj dievčenské a ešte sa dajú ozdobiť nálepkami. Jedinou podmienkou je mať vytvorený bezplatný účet na portáli Kozmix.sk, kde okrem iného nájdete aj množstvo ďalších zábavných aktivít a vzdelávacích materiálov pre deti.

Zdieľať na facebooku