Vyrobte si s deťmi adventné kalendáre

Vyrobte si vlastné adventné kalendáre.
Vyrobte si vlastné adventné kalendáre. / Zdroj: hellobe.com

Adventné obdobie je za dverami, deti budú odpočítavať dni do Štedrého dňa, dospelí budú mať naponáhlo, aby stihli všetko pripraviť. Ak patria v tomto čase do vašej domácnosti adventné kalendáre, pripravili sme pre vás zopár netradičných tipov, ktoré zvládnete aj s deťmi.

 

Dalo by sa povedať, že nám už predvianočný čas začal. Väčšina ľudí zháňa darčeky, nakupuje ozdoby a deti sa už tešia na prvý decembrový deň, kedy dostanú opäť svoje adventné kalendáre, na ktorých budú netrpezlivo odpočítavať dni do Štedrého dňa. Adventný kalendár si ľahko všetci kúpime v obchode. Čo tak ale vyrobiť si tento rok vlastný?

 

Na internete možno nájsť množstvo inšpirácie na výrobu takýchto kalendárov. Vybrali sme z nich pre vás zopár netradičných, ale aj nenáročných na výrobu.

 

Zdroj: hellobee.com
Zdroj: FB Eko Vianoce
Zdroj: nobiggie.net
Zdroj: partystories.de

 

Zdroj: nobiggie.net

Obyčajná halúzka vie v interiéri zaujať, čo ale ak ju použijete na adventný kalendár? Ozdobiť si ju môžete rôznymi stužkami, svetielkami i šiškami. Stačí na ňu už len povešať balíky plné sladkostí, ktoré môžu byť rôznorodé a farebné, o to viac to bude pre deti krajšie a zaujímavejšie.

 

Zdroj: nobiggie.net

Do tohto kalendára môžete napísať pekné citáty, dôvody, prečo deti tak ľúbite alebo kedy vás vedia úprimne rozosmiať. Taktiež môžete vyrobiť kalendár s kartičkami, ktorý bude obsahovať vaše spoločné fotky. Škála možností je široká, či si spíšete do kalendára spoločné spomienky na rôzne výlety.

 

Zdroj: mamanduvar.fr

 

Zdroj: mamanduvar.fr
Zdroj: mamanduvar.fr6
Zdroj: mamanduvar.fr
Zdroj: mamanduvar.fr

 

Zdroj: hellobee.com

 

Čítajte viac o téme: Vianoce s rodinou
Zdieľať na facebooku