V dánskom LEGO dome sa fantázii medze nekladú

LEGO dom, v ktorom sa plnia sny.
LEGO dom, v ktorom sa plnia sny. / Zdroj: Airbnb/LEGO Home

Chcete si splniť svoj detský sen? Spoločnosť LEGO vám v dánskom meste Billund umožní nahliadnuť do jedinečného LEGO domu, v ktorom môžete stráviť aj noc. Hoci je v Dánsku LEGO dom obľúbenou turistickou atrakciou, návštevníci obvykle nemajú možnosť zostať na tomto špeciálnom mieste na noc. Takýto pobyt musíte vyhrať v súťaži, ktorú organizujú. Ak sa chcete do súťaže zapojiť, vaša rodina musí ukázať jednu vec, ktorú by postavila, ak by mala neobmedzenú ponuku lego kociek.

 

Zdroj: Airbnb/LEGO Home

 

Ak majú hostia pocit, že tam niečo chýba môžu si zobrať ďalšie kúsky stavebnice LEGO a tvoriť.

Jamie Berard, manažér dizajnových špecialistov v LEGO Group, hovorí: "Som tak fascinovaný, keď vidím, čo si ľudia predstavujú. Máme tu neobmedzené možnosti a v niektorých ohľadoch to môže byť aj trochu náročné, ale zároveň to dáva slobodu vašej predstavivosti vymyslieť niečo, čo je skutočne zmysluplné a výrazné. Jedinečná možnosť zostať v domove lego kociek by mali inšpirovať každého."

Váš zážitok sa začne, keď vás Jamie, jeden z najkvalitnejších majstrov staviteľov na svete, privíta v LEGO dome a vaša fantázia priam exploduje vďaka špičkovým tipom a trikom s týmito skladačkami, ktoré tu uvidíte. Potom sa k vám pripojí na obed podávaný dvoma priateľskými robotickými čašníkmi - ale najprv si ho  budete musieť vybudovať z tehál.

Všetka táto kreativita vám nepochybne prinesie spomienky na vaše najobľúbenejšie detské LEGO výtvory. Ďalšou zastávkou je suterén, kde môžete sledovať časovú líniu histórie LEGA a znovu objaviť najznámejšie stavebnice, ktoré boli kedy vytvorené.

Nakoniec sa dostanete do spálne, k bazénu s kockami pod vodopádom z lega s výškou 6 metrov. Všetko okolo vás je vyrobené z lego kociek: kreslá, lampy, budík, televízor, váš obľúbený príbeh a dokonca aj mačka, takže sa dostanete do svojich najtajnejších snov.

 

Zdroj: Airbnb/LEGO Home

Zdroj: Airbnb/LEGO Home

Zdroj: Airbnb/LEGO Home

Zdroj: Airbnb/LEGO Home

Zdroj: Airbnb/LEGO Home

Zdroj: Airbnb/LEGO Home

Zdroj: Airbnb/LEGO Home

 


Zdroj: inhabitat.com, legohouse.com
Čítajte viac o téme: Lego
Zdieľať na facebooku