Učiteľ učil v jednej škole 38 rokov. Na dôchodok ho dojímavo odprevadila celá škola

Alain Donnat je 63-ročný učiteľ, ktorý učil deti na francúzskej škole Collège Paul Fort takmer 38 rokov. O nezabudnuteľný odchod z práce sa mu postaralo 700 študentov.
Alain Donnat je 63-ročný učiteľ, ktorý učil deti na francúzskej škole Collège Paul Fort takmer 38 rokov. O nezabudnuteľný odchod z práce sa mu postaralo 700 študentov. / Foto: Facebook MD

Alain Donnat je 63-ročný učiteľ, ktorý učil deti na francúzskej škole Collège Paul Fort takmer 38 rokov. O posledný nezabudnuteľný odchod z práce sa mu postarala celá škola.

 

Keď niekto odchádza z práce po mnohých  rokoch, len málokedy sa mu dostane nejakej väčšej pozornosti či pompéznej oslavy. Učiteľ telesnej výchovy Alain Donnat na ten svoj posledný deň v škole iste nezabudne. Posledný piatok jeho profesionálnej kariéry mu jeho študenti prichystali krásne prekvapenie. Po tom, ako Alain vyšiel zo zborovne, žiaci boli nastúpení pozdĺž chodieb až po samotný východ zo školy. Tlieskali a pokrikovali jeho meno.  Všetkých 700 študentov školy sa zapojilo a chcelo sa s ich obľúbeným učiteľom rozlúčiť. Alain iba bez slov kráčal chodbou a dojatý si pred východom utrel slzy.

 

Na facebooku zverejnila túto dojímavú rozlúčku jeho manželka Muriel Donnat.

Zdieľať na facebooku