Radi fotíte? Vyskúšajte týchto 5 dokonalých online editorov fotografií zdarma

  

Ak radi často fotíte a neovládate žiadne profesionálne programy na úpravu fotografií ako napr. Photoshop, ktorý si už vyžaduje hlbšie znalosti, tieto editory sú pre vás ako stvorené. Žiadne sťahovanie programov do počítača, ani platenie licencií. Týchto zopár fantastických editorov fotografií nájdete online bezplatne. Vďaka nim budú vaše fotografie vyzerať za pár minút dokonale. Nech sa páči 5 top tipov, kde môžete najjednoduchšie, najrýchlejšie a zadarmo vylepšiť vaše fotografie.

 

Polarr

 

Polarr ponúka vynikajúce možnosti na upravovanie a má ľahkú použiteľnosť aj pre menej IT zdatných používateľov. Dokážete v ňom veľmi rýchlo upraviť svoje fotografie krajiny, portréty, ale si vyrobiť aj profilové fotky na sociálne siete. Môžete do fotografií pridávať svetlo, časti fotografie rozmazať a meniť tak rôznymi spôsobmi ich atmosféru.

 

Pixlr

 

Editor Pixlr má už viacero pokročilých funkcií, ktoré môžete bezplatne využiť. Všetky z nich nájdete aj v Photoshope. Je to však v porovnaní s Photoshopom ľahšie a rýchlejšie riešenie pre amatérov.

 

Adobe Photoshop Express

 

Adobe Photoshop Express je editor, ktorý prichádza s vynikajúcimi pokročilejšími funkciami. Rovnako ako predchádzajúce editory ponúka možnosti pridávať na fotografie text, bubliny alebo nálepky. Je to nástroj, ktorý určite oceníte za jeho komplexnosť a napriek tomu ešte stále jednoduché použitie.

 

PicMonkey

 

PicMonkey je nástroj, kde môžete pridávať na fotografie rôzne filtre, efekty a používať štetce. Môžete si tu pridávať zaujímavé textúry. Je to ideálny nástroj, ak si chcete vyrábať zaujímavé fotografie na zverejňovanie na sociálnych sieťach.

 

BeFunky

 

BeFunky nástroj je rovnako jednoduchý a rýchly pri úprave fotografií. Môžete tu používať štetce, filtre i pokročilé vrstvenie. Pridávať texty, grafiky a rovno ich šupnúť na sociálne siete. Befunky je jedným z najjednoduchších a najprehľadnejších online editorov. Aj tento má ako väčšina online editorov funkcie, ktoré sú dostupné bezplatne i také, za ktoré si už musíte priplatiť.

Čítajte viac o téme: Fotografie
Zdieľať na facebooku