Video: Čo ak by všetci videli to, čo vidia mamy?

Predstavte si, aký by bol svet, ak by všetci videli to, čo vidia mamy! hlása nové video z kampane Vďaka mama.
Predstavte si, aký by bol svet, ak by všetci videli to, čo vidia mamy! hlása nové video z kampane Vďaka mama. / Foto: YouTube

Nikto nedokáže milovať tak ako mama, potvrdzuje opäť svojím novým reklamným spotom k olympijským hrám Procter & Gamble a vzdáva hold všetkým mamám, ktoré sú nekonečnými motivátorkami svojich detí aj napriek predsudkom, ktorým musia čeliť.

 

Zimné olympijské hry 2018 sa budú konať vo februári v juhokórejskom Pchjongčchangu. Spoločnosť Procter & Gamble ani tento rok nezabudla na vyjadrenie vďaky všetkým mamám, ktoré podporujú svoje deti natoľko, že dokážu podať nadľudské výkony a robia tak radosť nielen sebe, ale i celému svetu.

Nový spot reklamnej kampane Vďaka mama tento raz zachytáva boj proti predsudkom, ktorým musia športovci čeliť a oslavuje úlohu mám, ktoré povzbudzujú svoje deti vytrvať, vidia potenciál svojich detí aj napriek tomu, že im ostatní neveria alebo ich pre niečo odsudzujú.

"Predstavte si, aký by bol svet, ak by všetci videli to, čo vidia mamy!" hlása kampaň 2018.

Cieľom filmu je tiež napomôcť tomu, aby sa otvorene začalo hovoriť o predsudkoch, ktoré obmedzujú ľudský potenciál a aby sme sa radšej sústredili na to, čo nás spája a nie rozdeľuje.

 

Reálne životy

Športovci z celého sveta súhlasia, že cesta na olympijské hry je veľmi náročná. Okrem výkonov, ktoré musia podávať, čelia predsudkom voči svojmu výzoru, vierovyznaniu či tomu, koho milujú. Situácie, ktoré sú v reklame zobrazené, sú inšpirované skutočnými udalosťami, ktoré športovci prežili. Jedným z príbehov je cesta dvojnásobnej olympijskej medailistky Eleny Meyers Taylorovej. Začala dominovať v tradičnom mužskom športe, akým je jazda na boboch a bola jednou z prvých žien, ktorá pilotovola štvročlenný zmiešaný tím.

"Počas toho, ako rastiete, vám chce svet vonku povedať, čo môžete a nemôžete robiť ako žena - aké športy sú akceptovateľné, vhodné popri štúdiu, čo sa patrí kedy povedať. Ale našťastie som mala silnú rodinu a mamu, ktorá je tou najúžasnejšou mamou na svete. Nikdy nedovolila, aby som si robila kvôli predsudkom starosti. Vždy ma povzbudzovali, aby som robila akýkoľvek šport, aký budem chcieť," povedala Elana pre portál HuffPost. A nezabudla dodať, že veľmi dobre vie, ako veľmi ovplyvnila mama jej cestu a že by bez jej pomoci nebola tam, kde je dnes.

Deti si plnia sny aj vďaka silným mamám.

 

Zdieľať na facebooku