Chcete stretnúť mimozemšťana KOZMIXA naživo? Príďte pokrstiť jeho nový časopis!

Osobné stretnutie s mimozemšťanom Kozmixom môžu vaše deti zažiť na krste jeho časopisu, ktorý je určený všetkým zvedavým deťom.
Osobné stretnutie s mimozemšťanom Kozmixom môžu vaše deti zažiť na krste jeho časopisu, ktorý je určený všetkým zvedavým deťom. / Foto: Edulab

Príďte zažiť jedinečnú kozmickú atmosféru na krst časopisu KOZMIX 26. marca do Panta Rhei v Bratislave.

 

Malého mimozemšťana Kozmixa poznajú vaše deti z virtuálnych vzdelávacích materiálov v škole alebo z online portálu Kozmix.sk, kde si môžu upevňovať nové vedomosti pomocou interaktívnych cvičení v rôznych predmetoch aj doma. Teraz majú príležitosť zažiť skutočné zoznámenie. Osobné stretnutie s týmto deťmi obľúbeným zvedavcom môžete zažiť počas krstu jeho nového časopisu. A nielen s ním, ale aj s celým tímom, ktorý jeho príbeh tvorí a pravidelne pripravuje inovatívne materiály, aby deti učenie bavilo.

 

Kozmix – zábavný časopis pre zvedavé deti

Keďže interaktívne a zábavné vzdelávanie s malým mimozemšťanom Kozmixom zaujalo dodnes už tisíce detí na celom Slovensku a zapojili sa do neho stovky základných škôl, rozhodli sa tvorcovia ponúknuť deťom viac. Časopis KOZMIX doplnil mozaiku kreatívnych a pútavých vzdelávacích materiálov pre deti a učiteľov na prvom stupni. Dnes je už úspešne v predaji jeho štvrté číslo v kníhkupectvách Panta Rhei alebo Kozmixovom e-shope a jeho aktuálnou témou sú tradície, kultúra a umenie.

 

 

Viac sa o najnovšom čísle časopisu dozviete TU:

Časopis Kozmix je tu opäť! Tentoraz deťom priblíži slovenské tradície, kultúru a umenie


 

Na čo sa pri krste môžete tešiť?

Krst časopisu sa uskutoční 26. marca o 17:30 v priestoroch Panta Rhei na Poštovej ulici v Bratislave. Budete si môcť s Kozmixom urobiť pamätné bláznivé fotografie. Jeho tvorcovia vám prezradia zákulisie tvorby časopisu i ostatných vzdelávacích materiálov, ktoré dnešné deti bavia. Budete si môcť prelistovať najnovšie, ale aj staršie čísla časopisu KOZMIX. Pre deti bude pripravený detský kútik s maľovankami, veľkonočnou hrou, maľovaním na tvár i špeciálnymi tetovačkami s motívom Kozmixa a jeho priateľov.

 

Nezabudnite! Galaktický krst časopisu KOZMIX sa uskutoční 26. marca o 17:30 v priestoroch Panta Rhei na Poštovej ulici v Bratislave a všetci ste srdečné vítaní!

Čítajte viac o téme: Čítame s deťmi
Zdieľať na facebooku