Blíži sa veľtrh, ktorý môže rozhodnúť o budúcnosti vášho dieťaťa: StudyFest 2019

Sponzorovaný článok
Veľtrh StudyFest o zahraničných školách na Slovensku
Veľtrh StudyFest o zahraničných školách na Slovensku / Zdroj: Studyfest

V októbri získajú všetci študenti a ich rodičia skvelú príležitosť dozvedieť sa viac o štúdiu v zahraničí - vracia sa StudyFest, najväčší veľtrh zahraničných škôl na Slovensku. Aj tento rok sa bude konať v dvoch slovenských mestách - v Bratislave a v Košiciach. 

 

Koho na veľtrhu stretnete? 

Účasť potvrdili prestížne zahraničné univerzity a stredné školy. 

Kanadu bude reprezentovať stredná škola na Salt Spring Island s jedinečnou atmosférou, kde si študenti svoj jazykový pobyt užívajú v okolí nádhernej prírody. Okrem angličtiny sa môžu deti počas študijného pobytu v Kanade učiť aj francúzštinu. Viac informácií nájdete v informačnom stánku Pembina Trails International Student Program. 

Za Veľkú Britániu stretnete strednú školu Bexhill College, ktorej študenti majú každý rok 100% - nú úspešnosť pri maturitách a Brockenhurst College, s budovou v centre národného parku, ktorá patrí medzi britské školy s dlhou tradíciou.

Okrem stredných škôl bude na veľtrhu niekoľko uznávaných univerzít z Dánska, Veľkej Británie, Holandska, či Nemecka. Zoznam všetkých potvrdených zahraničných škôl nájdete na webstránke podujatia.

 

Zoznámte sa s pracovníkmi škôl osobne

Katalógy sú užitočné a prehľadné, ale všetky informácie o štúdiu v zahraničí poskytnúť nemusia. Ak vás zaujíma, či je prospech vášho dieťaťa vyhovujúci alebo čo zlepšiť, aby sa dostalo cez prijímacie konanie, najvhodnejší bude rozhovor. Na StudyFeste stretnete priamo pracovníkov zahraničných škôl a aj slovenských absolventov. Premyslite si dopredu otázky a z párminútového stretnutia získate viac ako po niekoľkých hodinách listovania v katalógu školy.

 

Zdroj: Intrstudy

 

Pripravte svoje dieťa na prijatie

Na veľtrhu nájdete aj InfoPoint InterStudy. Tu získate praktické informácie o prihláškach na výmenný pobyt či o konkrétnych podmienkach prijatia. V stánku vám takisto poradia, aké sú na výmennom pobyte možnosti ubytovania alebo štipendia. 

Zaujímavé budú aj workshopy, o ktoré je každoročne veľký záujem. Vy i vaše dieťa si tak budete môcť natrénovať, ako napísať motivačný list, ktorý zvýši šance na prijatie na akúkoľvek zahraničnú školu. Školenia povedie britský lektor.

 

Organizátori s dlhoročnou tradíciou

Veľtrh StudyFest 2019 sa koná pod záštitou InterStudyinformačného centra pre štúdium v zahraničí. Ako prví na Slovensku priniesli možnosti zahraničného vzdelávania (štúdium vo Veľkej Británii, Holandsku, Dánsku a ďalších). Má finančne najdostupnejšie služby na trhu - sú bezplatné alebo za minimálny poplatok.

 

InterStudy ponúka štúdium vo viac ako 200 jazykových školách, desiatky stredoškolských programov (v 17 krajinách sveta) a umožňuje štúdium na viac ako 40 štátnych univerzitách.

 

Zaregistrujte sa na stránke a získajte vstupenku na StudyFest 2019 zadarmo

Aj keď ste doteraz o štúdiu v zahraničí možno neuvažovali, toto je veľtrh, ktorý sa oplatí navštíviť. Získajte všetky informácie o jazykových pobytoch na jednom mieste a otvorte svojmu dieťaťu dvere do sveta príležitostí.

 

Vstupenka na mieste stojí jedno euro, ale na veľtrh sa môžete dostať aj úplne zadarmo. Ak sa dopredu zaregistrujete na internetovej stránke ww.studyfest.sk, vstupenka vám príde na e-mail bez poplatku.

Čítajte viac o téme: Štúdium v zahraničí
Zdieľať na facebooku