Hviezdna súťaž s Kozmixom: Týždeň v parížskom Disneylande s celou triedou? Aj to je jedna z mnohých výhier, ktorú môžu deti získať, ak sa budú učiť!

Hviezdna súťaž s Kozmixom motivuje deti k učeniu. Za zvládnuté úlohy môžu vyhrať množstvo atraktívnych cien.
Hviezdna súťaž s Kozmixom motivuje deti k učeniu. Za zvládnuté úlohy môžu vyhrať množstvo atraktívnych cien. / Zdroj: Edulab

Aj tento rok čaká vaše deti jedna výnimočná súťaž, ktorá sa len tak nevidí. Nielen kvôli cenám, ktoré deťom vyrazia dych, ale aj preto, že získať ich môžu len vtedy, ak sa budú učiť.

 

Nezisková organizácia EDULAB v spolupráci s partnermi si už po druhýkrát pre deti pripravila Hviezdnu súťaž s Kozmixom. Podstatou je, že deti sa namiesto bežného zapojenia do súťaže, ako poslania sms-ky alebo nejakej interakcie na Facebooku, budú hravo vzdelávať.

 

Ako to bude vyzerať v praxi?

Súťaž má okrem zábavy a hviezdnych cien priniesť deťom aj nové poznatky. Zámerom je, aby si deti vytýčili spolu s učiteľmi vzdelávacie ciele, za ktoré budú odmeňované a zabojovali tak do decembra o atraktívne ceny.

Zapojiť sa do súťaže môže každé dieťa, ktoré v spolupráci so svojím učiteľom získa Hraciu kartu 1. Táto hracia karta je úplne zadarmo a je potrebné, aby ju učiteľ objednal pre každého svojho žiaka v Kozmixovom e-shope a nechal zaslať na adresu školy. Na zapojenie do súťaže stačí aj jedna jediná karta.

Za splnené úlohy bude učiteľ každému dieťaťu lepiť na jeho hraciu kartu nálepky, ktoré mu budú doručené spolu s kartami. Vzdelávacie úlohy nájde učiteľ so žiakmi na portáli Kozmix.sk.

 

Ak budú chcieť deti zvýšiť svoje šance na výhru, môžu si hneď v úvode hry objednať aj nové číslo časopisu Kozmix, ktoré je venované environmentálnym témam. V ňom nájdu ďalšie 4 hracie karty, ktoré po vyplnení učiteľ odošle do súťaže. V prípade, že objedná učiteľ pre deti 10 a viac kusov časopisov, poštovné je zdarma.

 

Ako si môžete pre vaše deti časopis kúpiť?

Tento originálny časopis plný múdrostí a aktivít o životnom prostredí vás nebude stáť viac ako jedna dobrá káva. Kúpiť ho môžete presne za 2 eurá. Stačí si ho objednať v novučičkom kozmixovom e-shope alebo u triedneho učiteľa vášho dieťaťa v škole. Každý učiteľ zároveň dostane k vašej objednávke časopisu aj sadu nálepiek s Kozmixom a jeho kamarátmi. Nimi bude vaše dieťa odmeňovať za splnené úlohy na portáli Kozmix.sk.

 

Tretie číslo časopisu je venované environmentálnej výchove. Rovnako ako predchádzajúce číslo, aj toto je pútavo graficky aj informačne spracované. Prináša deťom s Kozmixom a jeho kamarátom opäť veľa zábavy a dobrodružstiev. Rovnako si však potrápia mozgové závity a precvičia svoju šikovnosť.

 

>>> Detailnú recenziu nového čísla časopisu Kozmix na výlete vám prinesieme už čoskoro! <<<

 

Aké ceny deti v súťaži čakajú?

V Hviezdnej súťaži čaká na všetkých zapojených množstvo atraktívnych cien nielen pre deti, ale aj pre učiteľov a rodičov.

Medzi najlákavejšie ceny pre deti určite patrí 5-dňový výlet do Paríža a Disneylandu s celou triedou, smartfóny Samsung, finančné príspevky vo výške 100 eur na detských účtoch v Tatrabanke alebo vystúpenie folklórneho tanečného súboru SĽUK a mnoho iného.

Rodičov môžu potešiť výhry ako rodinná lyžovačka v Jasnej alebo výlet do Familyparku v Rakúsku.

Jedného z učiteľov poteší elektromobil SMART na celý rok zdarma, iných zase víkendové pobyty v luxusnom kaštieli v Tomášove alebo lyžovačky.

Cien je v ponuke skutočne obrovské množstvo a zapojiť sa do súťaže sa oplatí všetkým! (Celý zoznam cien si môžete pozrieť TU.)

 

Vianočné darčeky rozdá Kozmix

Súťaž bude ukončená 30. 11. 2017 a vyhodnotenie sa výherci dozvedia presne 15. 12. 2017. Šťastné a veselé Vianoce zažije aj vďaka stovkám štedrých výhier v Hviezdnej súťaži s Kozmixom mnoho detí.

Zdieľať na facebooku