Získajte titul MBA

University of New York in Prag
Sponzorovaný článok
Získajte titul MBA
Získajte titul MBA  

Zvažujete štúdium MBA? Už ste skúsili požiadať o radu rodinu, priateľov a kolegov, šéfa alebo HR oddelenie, ale stále nie ste rozhodnutí? Rýchle hľadanie „MBA“ na Googli ponúka články, ktoré jedenkrát tvrdia, že váš život v podstate závisí na získanom titule MBA, druhýkrát však vyhlasujú, že k úspechu žiadny titul vôbec nepotrebujete.

Povedali sme si, že v rámci zachovania vášho duševného zdravia vám výskum na túto tému trochu zjednodušíme a ukážeme vám niekoľko pádnych dôvodov, prečo je štúdium MBA na University of New York in Prague (UNYP) vo vašom najlepšom záujme.

V prvom rade je štúdium MBA určené k rozvoju vodcovských schopností. Umožní vám ďalej rozvíjať existujúce zručnosti a to v konkurenčnom a inšpiratívnom prostredí, ktoré je priam stvorené pre tzv. networking. Funguje to ako prednostné odbavenie s lístkom do prvej triedy – môžete sa ku svojim cieľom posunúť omnoho rýchlejšie a efektívnejšie. A čo ešte len biznis salóniky!

MBA program na UNYP ponúka niekoľko oblastí študijného zamerania: Podnikanie, Financie a bankovníctvo, Manažment a Projektový manažment. Program berie do úvahy vašu súčasnú kariéru, a preto výuka prebieha počas víkendov. Okrem toho svoj rozvrh spoznáte s veľkým predstihom, takže si môžete v kľude naplánovať povedzme aj svadbu vašich budúcich detí… alebo iba vyvážiť pracovný a študijný život tak, ako sa vám to hodí.

Po druhé, veľkou devízou štúdia MBA na UNYP je kolektív profesionálov – totiž – profesorov! Tí majú nielen vynikajúce akademické schopnosti, ale aj dlhoročné skúsenosti s biznisom. Sú to tí najvhodnejší ľudia, od ktorých sa môžete učiť všetky detaily z teórie a ich použitie v praxi. Claude Varley, ex-prezident Coca-Cola Bottling, Francúzsko, John Gole, riaditeľ CEE, stredný Východ a Afrika pre IDC (International Data Corporation) alebo Samir Nassif, prezident Leader Creation, to sú jedni z tých, ktorí na UNYP odovzdávajú študentom MBA svoje skúsenosti a jedinečný prístup k biznisu.

Po tretie, a toto je možno úplne najdôležitejšie – možnosti networkingu. Už nikdy nebudete mať lepšiu príležitosť spoznať rovnako rozmýšľajúcich a ambicióznych ľudí. Nemožno pochybovať o tom, že v dnešnej spoločnosti sú práve sociálne väzby kľúčovým faktorom k úspechu a hovorí sa, že tí ľudia, ktorých stretnete počas štúdia MBA, budú v budúcnosti patriť medzi vaše najdôležitejšie kontakty.

Aby sme to zhrnuli, odpoveď na pôvodnú otázku znie – Áno! Choďte študovať MBA. Pilot vášho súkromného tryskáča už na vás netrpezlivo čaká.

 

University of New York in Prague (UNYP) ponúka už viac ako 18 rokov to najlepšie vysokoškolské vzdelanie v anglickom jazyku v strednej a východnej Európe. Na UNYP je možné študovať akreditované bakalárske a magisterské študijné programy, vrátane prestížnych MBA programov. Okrem vlastných bakalárskych programov UNYP ponúka aj americké bakalárske programy v spolupráci so State University of New York, Empire State College (SUNY ESC). Študentom sa tak otvára jedinečná možnosť získať tzv. dvojitý titul (double degree) - americký bakalársky titul zo SUNY ESC a európsky titul z UNYP.

Čítajte viac o téme: MBA štúdium, Zahraničné univerzity
Zdieľať na facebooku