Nový MBA program pre budúcich lídrov

Sponzorovaný článok
  Zdroj: UNYP

University of New York in Prague si vybrala mesiac september ako začiatok vzrušujúcej novej spolupráce s GEA College (Ljubljana, Slovenia) pri implementácii nového MBA programu. Obidve vysoké školy majú spoločný cieľ, ktorým je odborná príprava a posilnenie budúcich lídrov podnikateľského sveta, preto sa nový MBA program zameriava na rozvoj praktických vedomostí. Väčšia časť štúdia bude prebiehať v Ľubľane, pričom niektoré prednášky sa budú konať v Prahe. MBA študenti budú mať možnosť učiť sa od medzinárodných lektorov s rozsiahlymi akademickými a podnikateľskými skúsenosťami a tak aj prispievať ku kultúrnej výmene v podnikateľskej a akademickej oblasti.

 

„Táto spolupráca medzi GEA College a University of New York in Prague dokazuje našu vieru v potenciál vytvárania sietí, pretože v Ľubľane srdečne vítame medzinárodných lektorov so skúsenosťami z reálneho života. Teším sa na tieto interakcie, nové perspektívy a predovšetkým na príležitosť podeliť sa o tieto skúsenosti s účastníkmi programu,“ uviedla Katja Kraškovic, manažérka GEA College.

 

Tento MBA študijný program je obzvlášť vhodný pre ambicióznych pracovníkov stredného manažmentu, nezávislých konzultantov a administrátorov kľúčových klientov, ktorí sa snažia rozšíriť svoju odbornú kvalifikáciu a postúpiť vo svojej kariére. Proces podávania žiadostí o daný program sa začne tento rok v októbri, pričom prvá generácia účastníkov MBA programu začne svoje štúdium v októbri 2020. Štúdium bude trvať 18 mesiacov, bude prebiehať počas víkendov, pričom na záverečnom projekte budú študenti pracovať pod vedením individuálne prideleného mentora.

 

„Sme nadšení z toho, že môžeme pridať GEA College do nášho rastúceho zoznamu univerzitných partnerov, najmä vzhľadom na našu spoločnú snahu klásť dôraz na dôležitosť vzdelávania v oblasti podnikateľských činností. Program prepojí vzdelávaciu platformu GEA College s akademickou dôslednosťou a excelentnosťou výučby, ktorú ponúkame na našej fakulte. Tento nový MBA program využíva okrem iných disciplín akademickú silu UNYP v oblasti podnikania, financií a marketingu. V UNYP považujeme budovanie vzťahov a interaktívne vzdelávacie prostredie za kľúčové faktory úspechu študentov v programe obchodného podnikania (business). Vďaka tomuto partnerstvu pripravíme novú generáciu vynikajúcich lídrov v oblasti podnikania.“ povedal Sotiris Karagiannis, manažér pre univerzitný program obchodného podnikania (Graduate Business Program) na UNYP.

 

Čo označujeme MBA?

„Master of Business Administration“ je medzinárodne uznávaný univerzitný titul určený na rozvoj zručností potrebných pre kariéru v oblasti podnikania a manažmentu. Nezisková organizácia GMAC uvádza, že 81 percent opýtaných spoločností aktívne vyhľadáva absolventov MBA programu pri hľadaní nových zamestnancov do manažérskych pozícií, preto držitelia titulu MBA po celom svete dominujú v oblasti manažmentu. Titul MBA je vážna a dlhodobá investícia, ktorá pomáha odborným pracovníkom zvyšovať svoje schopnosti v oblasti riešenia problémov, napredovať v kariére a tým aj zvyšovať svoj príjem.

Zdieľať na facebooku