5 dôvodov, prečo si vybrať UNYP namiesto štátnej univerzity

University of New York in Prag
Sponzorovaný článok
Výuka na UNYP
Výuka na UNYP / Zdroj: UNYP

Vybrať si tú správnu univerzitu môžete byť občas dosť ťažké - niekedy aj najdôležitejšie rozhodnutie vo vašom živote. Vieme, že investícia do univerzity je investícia do vašej budúcnosti. Preto je našou prioritou vytvoriť to najlepšie prostredie pre študentov. Tu je 5 dôvodov, prečo by ste mali študovať na UNYP.

 

1 | Získate dva tituly

Prečo sa uspokojiť s jedným titulom, keď môžete získať dva? To je niečo, čo nemôžete získať nikde inde a pomôže vám to otvoriť veľa dverí, o ktorých sa vám ani nesnívalo. Študenti na UNYP, ktorí študujú americký bakalársky program, majú možnosť zložiť po ukončení programu českú štátnu skúšku. Tí, ktorí uspejú, získajú dvojaký titul zložený z amerického titulu zo State University of New York, Empire State College a európsky bakalársky titul (Bc.) od UNYP akreditovaný Ministerstvom školstva, mládeže a telovýchovy.

 

2 | Menšie triedy a prívetiví profesori

V porovnaní so štátnymi školami sú súkromné univerzity menšie, čo prináša študentom výhody. Napríklad na UNYP je v triede maximálne 30 študentov. Vďaka tomu na vás majú profesori dostatok času a vy tak môžete látku ľahšie pochopiť. Univerzita ponúka aj počítačové učebne, kde môžete rozvíjať svoje znalosti. S menšími číslami prichádzajú väčšie príležitosti.

 

3 | Medzinárodná atmosféra

Štúdium v cudzej krajine má veľa výhod. Vyzerá to dobre vo vašom životopise, zdokonalíte si jazyk, naučíte sa byť samostatní a naučíte sa adaptovať na nové situácie. Naši študenti pochádzajú zo 60 krajín sveta, čo vytvára unikátnu multikultúrnu atmosféru, v ktorej sa stretávajú odlišní ľudia a nadväzujú dlhotrvajúce priateľstvá. Toto prostredie vás tiež naučí mať otvorenú myseľ, čo sa vám v budúcnosti prinesie výhody.

 

4 | Teória sa stretáva s praxou

Štátne univerzity sa väčšinou sústreďujú na teóriu a prax nechávajú bokom. Na UNYP to neplatí. Nielenže študenti absolvujú počas štúdia stáže, ale samotné prednášky majú na starosti pracovníci z odboru, ktorí vás nechajú nahliadnuť do svojho sveta biznisu a podelia sa s vami o svoje skúsenosti. Naši študenti sa zúčastňujú start-up súťažíCFA Research ChallengeUnilever Future Leaders LeagueL’Oreal Brandstorm Challenge a veľa ďalších.

 

5 | Získajte prácu snov po absolvovaní

Zamestnanosť našich študentov hneď po skončení štúdia je 99 %, keďže veľké množstvo študentov získa prácu vďaka stáži alebo výhre v súťaži. Veľká vďaku patrí aj Kariérnemu oddeleniu, ktoré každý rok do kampusu pozve miestne aj medzinárodné firmy v rámci Kariérneho týždňa.

 

UNYP ti dá skvelú príležitosť študovať trochu inak. Ubezpečte sa, že univerzita, ktorú si vyberiete, vám ponúka len to najlepšie. Prihláste sa na štúdium bakalárskeho programu ešte dnes!

Čítajte viac o téme: Prihlášky na vysoké školy
Zdieľať na facebooku