Športový deň pre všetky školy

Sponzorovaný článok
Športový deň pre všetky školy
Športový deň pre všetky školy / Foto: O2ŠAMT

Chcete sa s deťmi dobre zabaviť a zašportovať? Zapojte sa do celoslovenskej súťaže s O2 Športovou akadémiou Mateja Tótha. Na malých športovcov a ich fanúšikov bude čakať bohatý program.

 

O2 Športová akadémia Mateja Tótha spolu s Nadáciou Slovenskej sporiteľne pripravili športovú súťaž, do ktorej sa môže zapojiť ktorákoľvek základná škola. Súťaž bude mať dve kolá: prvé kolo bude rozdelené na tri časti – západ Slovenska (Trnavský, Bratislavsky a Nitriansky kraj), stred Slovenska (Banskobystrický, Žilinský a Trenčiansky kraj) a východ Slovenska (Prešovský a Košický kraj). Druhé, finálové kolo, bude v Bratislave.

 

Súťaž bude spočívať v prekonaní prekážkovej dráhy, ktorá bude zostavená z rôznych úsekov tak, aby sa rozvíjali viaceré pohybové schopnosti a zručnosti podobne, ako na tréningoch O2 Športovej akadémie Mateja Tótha. Škola, ktorá sa rozhodne do súťaže zapojiť, si tak môže prekážkovú dráhu najskôr dobre natrénovať. Do finále postúpia prvé tri školy zo západu, stredu a východu Slovenska. Organizátori ponúkajú víťazným školám úhradu všetkých nákladov na dopravu do hlavného mesta. V Bratislave budú školy bojovať o absolútneho víťaza Slovenska, ktorý získa grant O2 Športovej akadémie Mateja Tótha pre svoju školu na jeden školský rok.

 

Prvá časť súťaže bude v Poprade 24. júna 2019 a prihlásiť sa do nej môžu školy Prešovského a Košického kraja. Vstup je zadarmo, preto môžu prísť povzbudzovať školu aj rodičia a kamaráti. Okrem súťaže čaká na návštevníkov bohatý program, atrakcie, občerstvenie a darčeky. Program vyvrcholí koncertom Dary Rolins. V popradskej Aréne budú na deti čakať stánky O2 Športovej akadémie Mateja Tótha, zdravotnej poisťovne Dôvera, Colgate, Slovenskej volejbalovej federácie, skákacie hrady a maľovanie na tvár.

 

V stánku O2 Športovej akadémie Mateja Tótha sa školáci a ich rodičia môžu dozvedieť viac o projekte olympijského víťaza Mateja Tótha. Okrem informácií o akadémii, bude v stánku aj priestor na odborné konzultácie s trénermi, fyzioterapeutom a psychologičkou.

 

Stánok zdravotnej poisťovne Dôvera ponúkne možnosť nechať si odmerať krvný tlak,  či skontrolovať znamienka. Vďaka kvantovému analyzátoru si dospelí môžu zmerať vitamíny a stopové prvky v tele, tiež saturáciu (okysličenie) oxymetrom pomocou smokerlyzera, ktorý meria obsah CO2. Všetko bude prebiehať pod dohľadom odbornej lekárky.

 

O správnej ústnej hygiene sa môžu športoví nadšenci informovať v stánku Colgate, z ktorého určite neodídu s prázdnymi rukami. Spoločnosť Colgate má totiž pre nich pripravený malý darček.

 

Slovenská volejbalová federácia ponúkne množstvo zaujímavých informácií o volejbale, ktoré budú podané pomocou prezentačných materiálov.

Žiaci a ich rodičia si môžu pozrieť prezentáciu, ktorú si pre nich členovia zväzu pripravili. Pre najmenšie deti sú pripravené dva skákacie hrady a maľovanie na tvár.

 

Pre viac informácií, prihlášky a kontakty klikajte na: www.akademiamatejatotha.sk

Zdieľať na facebooku