Výzva na podporu rozvoja soft skills pre žiakov a učiteľov

  Foto: Pexels

17.10.2022 - Venujete sa vy alebo s vami spolupracujúce organizácie témam rozvoja soft skills, teda mäkkým zručnostiam, a zručnostiam pre 21. storočie? Rozvíjajú vaše projekty podnikavosť, iniciatívnosť, kreativitu či spoluprácu u detí, žiakov, študentov alebo učiteľov? Slovak Business Agency vyhlásila výzvu na podporu projektov rozvíjajúcich podnikateľské zručnosti.

 

Slovak Business Agency vyhlasuje v tomto roku danú výzvu už po druhýkrát.

 

Formou dotácie budú podporené:

  • Projekty, ktoré sa zameriavajú na rozvoj podnikavosti u žiakov, študentov alebo učiteľov.
  • Projekty, ktoré rozvíjajú primárne mäkké zručnosti, ako napríklad kritické a analytické myslenie, komplexné riešenie problémov, kreativitu či iniciatívnosť.

 

Do výzvy sa môžu zapojiť podnikateľské subjekty, ktoré spĺňajú kritériá malých a stredných podnikov:

  • V prípade mimovládnych organizácií je potrebné mať zapísané živnosti v Živnostenskom registri SR, aby ste spĺňali danú podmienku.
  • V prípade, že ako štátna škola nespĺňate dané kritérium, viete túto možnosť ponúknuť podnikateľovi, s ktorým spolupracujete a ktorý by vedel aktivity pre vašu školu zrealizovať.

 

Možnosti prihlásenia vášho projektu nájdete vo výzve Rozvíjajte podnikavosť! Žiadatelia sa do výzvy môžu prihlásiť od 14.10.2022 do 24.10.2022.

 

Ak si nie ste istí, čo je podnikavosť a aké projekty si treba pod tým predstaviť, inšpirujte sa článkami na webe SBA alebo si vypočujte podcasty Slovak Business Agency o podnikavosti na Spotify alebo Google Podcasts.

V prípade otázok nás kontaktuje mailom na [email protected]

 

Čítajte viac o téme: Granty
Zdieľať na facebooku