WocaBee vzdeláva učiteľov bezplatne už štvrtý školský rok. Na február pripravili ďalších päť odborných webinárov.

Sponzorovaný článok
  Foto: WocaBee

5.2.2024 - Tisícky zúčastnených učiteľov, štyri desiatky online podujatí s kvalitnými lektormi, najlepšie hodnotenia. To sú v skratke odborné webináre pre učiteľov (nielen) cudzích jazykov, ktoré od roku 2021 organizuje spoločnosť WocaBee, poskytovateľ inovatívnej aplikácie na učenie slovíčok pre školy. Vo februárovej sérii webinárov nájdu učitelia opäť užitočné tipy na oživenie a zefektívnenie svojich hodín cudzích jazykov. 

 

Vzdelávacie webináre s WocaBee si za posledné roky našli u pedagógov na Slovensku a v Českej republike svoje stabilné miesto. Ich náplňou sú rôznorodé témy, dôležité pre učiteľov cudzích jazykov, ale aj ďalších vyučovacích predmetov - od kritického myslenia, cez metódy práce so žiakmi s poruchami učenia, inovatívne prístupy vo výučbe až po tipy na motivujúce hodiny cudzích jazykov. 

Organizátorom webinárov je spoločnosť WocaBee, ktorá už šiesty školský rok poskytuje školám efektívnu aplikáciu na učenie slovíčok cudzích jazykov. Až 98 % učiteľov, ktorí WocaBee so žiakmi vyskúšali potvrdzuje zlepšenie ich jazykových vedomostí. Do 31.3.2024 môžu školy získať aplikáciu WocaBee s dotáciou MŠVVaŠ a s bonusom 10 % -  www.wocabee.app/dotacia.

 

Dôležité sú praktické tipy a návody

Doteraz vo WocaBee pripravili už takmer 40 bezplatných webinárov, na každom z nich sa zúčastnilo 1500 až 2000 učiteľov a ďalších pedagogických pracovníkov. Zárukou kvality je výber skúsených lektorov, ktorí dokážu efektívne sprostredkovať svoje praktické tipy a návody. WocaBee webináre dlhodobo dosahujú vynikajúce hodnotenia na úrovni 1,25 (1=vynikajúci, 5=nedostatočný).

Pozitívna spätná väzba od učiteľov nás samozrejme veľmi teší. Na našich webinároch kladieme dôraz praktické tipy a triky bez obsiahlej teórie a webináre pripravujeme učiteľom „na mieru“ na základe ich požiadaviek. Vďaka tomu si učitelia po každom webinári odnesú praktické návody, ktoré dokážu ihneď použiť na svojich hodinách,“ hovorí Ing. Michal Ošvát, CEO WocaBee s.r.o. a autor jazykovej aplikácie WocaBee.

 

Nové inšpirácie na druhý polrok

Na tohtoročný február pripravili vo WocaBee ďalších 5 webinárov so zaujímavými hosťami a témami určenými najmä učiteľom cudzích jazykov:


Práca s projektami na hodinách cudzích jazykov

Utorok 6. februára 2024, 18.00 – 19.30 hod.

Projektové vyučovanie je veľmi účinnou formou, ako posilniť jazykové znalosti žiakov, rozvíjať ich kreativitu, tímovú spoluprácu a kritické myslenie. Ako efektívne integrovať projektové metódy do jazykovej výučby? Na čo myslieť ešte predtým, ako sa pre projekt rozhodnete? Svoje skúsenosti v tejto oblasti sprostredkujú lektorky Mgr. Jindřiška Čížková a Mgr. Alexandra Hučeková,


Ako rozhovoriť v cudzom jazyku aj menej aktívnych žiakov

Utorok 13. februára 2024, 18.00 – 19.30 hod.

Rozvíjať konverzáciu u menej aktívnych či introvertnejších žiakov je výzva pre každého učiteľa. Aké stratégie a konkrétne aktivity by ste mohli využiť? Ako prekonať bariéry a motivovať k hovoreniu všetkých žiakov? Tému pre učiteľov pripravila lektorka a učiteľka anglického a francúzskeho jazyka Mgr. Ľudmila Morbey.  


Motivujte žiakov k učeniu (nielen slovíčok) s WocaBee

Štvrtok 15. februára 2024, 18.00 – 19.15 hod.

Uvítali by ste na svojich hodinách cudzích jazykov pomôcku, ktorá ihneď zvýši záujem žiakov o učenie, zlepší im vedomosti a vám zjednoduší prácu? Takou je inovatívna aplikácia WocaBee na učenie slovíčok a fráz pre školy. Od jej autora Ing. Michala Ošváta sa  dozviete, ako sa s WocaBee pracuje, aké sú jej benefity, ako aj to, ako ju získať s dotáciou ministerstva školstva a bonusom 10 %. (www.wocabee.app/dotacia)


Ako pripraviť žiakov na maturity a skúšky z jazyka

Utorok 20. februára 2024, 18.00 – 19.30 hod.

Ako viesť študentov počas prípravy na testy a písomné maturity z anglického jazyka? Ako využiť v príprave hry, technológie a dokonca aj umelú inteligenciu? Stratégie, tipy a triky ako pomôcť žiakom a študentom pripraviť sa na dôležité jazykové skúšky využijú učitelia na stredných, ale aj na základných školách. Tému pripravili lektori Mgr. Vladimír Dolinec a PaedDr. Peter Flak.


Zjednodušte si výučbu jazykov s ToolBee

Štvrtok 22. februára 2024, 18.00 – 19.00

Nový bezplatný portál ToolBee (www.toolbee.app) prináša učiteľom cudzích jazykov skvelé online pomôcky, ktoré môžu efektívne využiť pri výučbe. Dokážu tak jednoducho ušetriť čas, spestriť svoje hodiny a zároveň motivovať žiakov. Webinár povedie autor ToolBee Ing. Michal Ošvát. 

 

Registrujte sa bezplatne

Na bezplatné WocaBee vzdelávacie webináre sa môžete prihlásiť prostredníctvom jednoduchého registračného formuláru: wocabee.app/app/webinar

Registrácia končí v deň konania webináru o 16.00 hod. V prípade, že sa webináru nemôžete zúčastniť naživo, po registrácii ho môžete sledovať aj zo záznamu. Každý učiteľ môže získať certifikát o absolvovaní vzdelávania, záujem stačí uviesť pri registrácii na webinár.

Zdieľať na facebooku