Zažiar v súťaži Čo dokáže mama 2020!

Sponzorovaný článok
  Foto: Pexels

30.10.2020 – Súťaž Najkrajší výrobok od mamky sa vo svojom 6. ročníku premenoval na Čo dokáže mama 2020, a zároveň pribudla nová kategória Služby.

 

Šanca pre rozvoj tvojho biznisu je tu. Výhra v súťaži Čo dokáže mama 2020 otvorí štyrom mamičkám bránu do sveta „mama biznisu“ a vďaka mediálnym partnerom získajú aj pozornosť verejnosti. Mamičky si, ako každý rok, odnesú aj množstvo hodnotných cien od významných slovenských firiem a budú môcť absolvovať vzdelávací workshop, profesionálne fotenie a konzultácie s odborníkmi na oblasť marketingu  a sociálnych sietí. A hodnotné darčeky máme pripravené aj pre 15 finalistiek.

 

Charitatívna myšlienka

Projekt Čo dokáže mama je od svojho prvopočiatku spojený s pomocou tým, ktorí to potrebujú. Každoročne organizujeme tri veľké aukcie handmade výrobkov, z ktorých výťažok putuje detičkám so zdravotnými problémami. Tento rok sa nám, vďaka ochote našich mamičiek, podarilo zorganizovať o jednu aukciu naviac a pridali sme aj úspešnú Jednoeurovú výzvu. Z čoho sa nesmierne tešíme. Aj minuloročná víťazka, Elena Varšaviková, ktorá získala prvenstvo s obrazom SÚČASNÁ MINULOSŤ ukázala, aké má veľké srdiečko. Svoje dielo sa rozhodla venovať do dražby, z ktorej výťažok putoval v prospech liečby malého bojovníka Alexa, trpiaceho diagnózou SMA. Obraz sa vydražil za krásnych 510 Eur.  

 

O súťaži

Hlavný organizátor
Organizácia Čo dokáže mama, spolu s partnermi

 

Cieľ súťaže
Hlavným cieľom súťaže je podpora tvorivosti slovenských mamičiek, znovu oživenie slovenského remesla, podpora podnikania žien na Slovensku prostredníctvom vzdelávania, jednoduchšie zaradenie na trh práce po ukončení materskej / rodičovskej dovolenky, osveta šikovnosti a podnikavosti žien zo všetkých regiónov Slovenska.

 

Priebeh súťaže

  • Svoj výrobok môžu maminky prihlásiť od 28. októbra 2020 do 28.novembra 2020 do 12:00 na: [email protected].
  • Tím Čo Dokáže Mama vyberie zo všetkých prihlásených výrobkov, ktoré splnia podmienky, 60 najlepších, ktoré postúpia do verejného hlasovania. A zároveň vyberie aj 10 služieb, ktoré postupujú priamo do FINÁLE. Výrobky zverejníme 3.decembra na facebook fanpage Čo dokáže mama.
  • Hlasovať sa bude pomocou verejného hlasovania na sociálnej sieti Facebook do 18.decembra 2020 do 12:00 a 15 výrobkov s najväčším počtom hlasov (like-ov) od verejnosti postupuje do FINÁLE.
  • Z finálových výrobkov vyberie porota 3 víťazné, a jednu službu, ktoré budú zverejnené 23.decembra 2020.

 

Podmienky prihlásenia pre tvorivé mamy:

  • Si mamina, babička (na veku nezáleží).
  • Budeš súťažiť so svojím vlastnoručne vytvoreným výrobkom / službou.
  • Na e-mail [email protected] nám pošli do 28.11.2020 do 12:00:
  1. Fotku svojho ručne robeného výrobku. Prosíme pošli nám len reprezentatívne fotky. Rozmazané / nezaostrené fotky do súťaže nezaradíme. Pri službách foto nie je povinné.
  2. Tvoje meno a priezvisko.
  3. Tvoj príbeh, krátky popis o tebe, tvojich detičkách a tvojej tvorbe.

 

Každá mamina môže súťažiť maximálne s 1 výrobkom / službou. Prosím pošli nám fotku len jedného výrobku, ktorý je pre Teba ten naj. Pri službách nie je fotografia povinná. Do súťaže sa môžu zapojiť aj maminky, ktoré v predchádzajúcich ročníkoch získali ocenenie. Len výrobky, ktoré splnia podmienky prihlásenia, budú zaradené do súťaže.

 

 

Inšpiratívna porota

Je nám cťou, že aj v tomto ročníku prijali naše pozvanie do poroty úspešné a inšpiratívne ženy.

 

Andrea Kováčová - Zakladateľka Čo dokáže mama. Milujúca, čoskoro trojnásobná mama, manželka a srdce projektu Čo dokáže mama. Pomáha mamičkám stať sa úspešnými podnikateľkami a ísť za svojimi snami.

 

Eva Kováčiková -Talentovaná ilustrátorka, fotografka a šéfredaktorka Rikiki – magazínu moderného rodiča s originálnym pohľadom na rodinu aj cez www.rikikimagazin.sk

 

Veronika Bošková - Kreatívec, marketér a tvorca. Veronika sa venuje strategickému marketingu a grafickému dizajnu. Pomáha podnikateľom s nastavením marketingovej stratégie a venuje sa podpore a vzdelávaniu ľudí, ktorí podnikajú v handmade oblasti. Je autorkou knižky Úspešné handmade podnikanie.

 

Lenka Cenigová - Zakladateľka Be Lenka, úspešná podnikateľka a mamička 3 krásnych detičiek. Vyrába a distribuuje do celého sveta nosiče, šatky, ponožky a najmä barefoot obuv. Prémiové produkty si získali fanúšikov po celom svete a Be Lenka získala zároveň aj niekoľko ocenení.

 

Petra Toth - Slovenská šperkárka a dizajnérka, ktorá vo svojej tvorbe používa pôvodné slovanské ornamenty a pretvára ich do sofistikovanej súčasnej formy. Je mamou dvoch krásnych dcér Milevy a Sarry, po ktorých pomenovala aj kolekcie svojich šperkov a doplnkov.

 

Všetky informácie o súťaži nájdete na: www.codokazemama.sk/sutaz/sutaz-co-dokaze-mama-2020

Čítajte viac o téme: Súťaž
Zdieľať na facebooku