Cestovateľský denník pre deti, ktorý na Slovensku nemá konkurenciu!

Sponzorovaný článok
Cestovateľský denník pre deti
Cestovateľský denník pre deti / Zdroj: sdetmi.com

Podporte projekt vydania krásneho obrázkového cestovateľského denníka pre deti do 10 rokov – Denník malého cestovateľa.

Denník vydáva voľnočasový portál www.sdetmi.com, ktorý už niekoľko rokov ponúka rodinám s deťmi tipy a inšpirácie kde a ako tráviť voľný čas.

Denník malého cestovateľa začali tvoriť s  cieľom priniesť svojím fanúšikom niečo nové, čo zabaví deti na cestách i  na dovolenke a  zároveň sa stane peknou detskou spomienkovou knižkou s  fotkami, ústrižkami či suvenírmi z  tých najkrajších dobrodružstiev. 

 

Denník malého cestovateľa pre deti / Zdroj: sdetmi.com

 

Denník je dokonalým spoločníkom na cesty pre všetkých malých cestovateľov a cestovateľky od 5 do 10 rokov. Je v ňom miesto na zápisky až zo štyroch výletov – dvoch dlhších a dvoch kratších. Denník pomôže deťom pripraviť sa a zbaliť na cestu a zabaví celú rodinu vďaka množstvu skvelých hier. Hravou formou deti naučí dopravné značky, aj to ako sa správať v prírode. Precvičí pozornosť, sústredenie i jemnú motoriku. Ponúka 112 farebných strán, kam si deti zapíšu, čo na výlete zažili, aký bol ich najkrajší deň, čo najlepšie ochutnali a akých nových kamarátov spoznali. Nechýba miesto na nalepenie fotografií a rôznych suvenírov z ciest, ako sú napríklad vstupenky či obrúsok z reštaurácie.

 

Denník malého cestovateľa / Zdroj: sdetmi.com

 

Denník je hotový, pripravený na odoslanie do tlače. Momentálne prebieha kampaň na podporu jeho vydania na Startlab.sk.  Ak sa vám nápad a  knižka páči a  chcete si ju vziať so sebou už na svoje prvé prázdninové výlety či dovolenku, prispejte na jej tlač a  nemusíte čakať kým sa objaví na pultoch kníhkupectiev. Majte ju doma ako prvý!

 

Startlab – PODPOR VYDANIE KNIŽKY TU >> http://bit.ly/2HRHTtd

 

ĎAKUJEME!

 

Web projektu: www.sdetmi.com

Instagram: www.instagram.com/dennikmalehocestovatela

Facebook: www.instagram.com/eshopsdetmicom

Zdieľať na facebooku