Konferencia Umenie byť ženou bude na východe už po tretíkrát

Konferencia Umenie byť ženou bude v Košiciach 10. novembra 2018.
Konferencia Umenie byť ženou bude v Košiciach 10. novembra 2018. / Zdroj: UBZ

Každá žena môže byť usmiata a spokojná. Vieme ako na to

 

Umenie byť ženou nie je len slovná hračka, ale aj názov konferencie, ktorá má na Slovensku 5-ročnú tradíciu. Už o pár dní prichádza opäť na východ Slovenska.

 

V metropole východu sa 10. novembra bude konať už 3. ročník konferencie Umenie byť ženou. Prináša témy podporujúce kreativitu, vedomie, odhodlanie vystúpiť zo zabehnutých koľají a ísť vlastnou cestou pokiaľ lavírujeme a život nám neprináša dostatočné naplnenie. Či už vo vzťahoch, alebo práci.

 

Ambasádorkou a moderátorkou podujatia je od začiatku Adela Vinczeová. Košice majú podľa organizátoriek špecifickú, veľmi príjemnú, komornejšiu atmosféru. Tento rok sa účastníčky konferencie môžu tešiť na spíkrov ako Jan Muhlfeit, Katka Kovalčíková, Pavel „Hirax“ Baričák, Stanka Sobolová, Monika Balko, či Petra Slezáková.

 

Pozitívne rodičovstvo, koučovanie vlastného dieťaťa, domškoláctvo, strava ako liek, ale aj bezodpadovosť sú témy, ktoré budú počas konferencie rezonovať. Súčasťou programu bude panelová diskusia, ktorej hostkou bude okrem iných aj známa slovenská dizajnérka Jana Gavalcová, čerstvá mamička, ktorá porozpráva o tom, že aj pracujúca matka je len matka, aj napriek tomu, že slovenská spoločnosť ešte nie je na tento model fungovania rodiny úlne pripravená.

 

Vo večernej talk show bude Adela Vinczeová hostiť  hudobníčku Simu Martausovú a moderátora, dnes aj speváka a tanečníka, Martina Nikodýma. Umenie byť ženou je skvelým miestom pre mamy, manželky, partnerky, podnikateľky, či študentky na networking. Deň, kedy by si každá účastníčka mala spraviť čas pre seba, oddýchnuť si od každodenných povinností a načerpať nové inšpirácie, povzbudenie a kopec pozitívnej energie. Umenie byť ženou vráti domov usmiatu spokojnú ženu plnú odhodlania, zážitkov a poznatkov.

Viac informácií o konferencii nájdete na www.umeniebytzenou.sk

Využite možnosť predpredaja vstupeniek len do konca septembra http://umeniebytzenou.sk/eshop

 

Čítajte viac o téme: Konferencie | Semináre
Zdieľať na facebooku