Lekárne Dr.Max sprístupnili svoj e-learning odbornej verejnosti

Lekárne Dr.Max spustili nový systém e-learningu, ktorý je online prístupný odkiaľkoľvek a po novom ho môžu bezplatne absolvovať aj farmaceuti či farmaceutickí laboranti pracujúci mimo Dr.Max.
Lekárne Dr.Max spustili nový systém e-learningu, ktorý je online prístupný odkiaľkoľvek a po novom ho môžu bezplatne absolvovať aj farmaceuti či farmaceutickí laboranti pracujúci mimo Dr.Max. / Foto: Dr. Max

Bratislava, 7. marec 2017 – Pre povolanie farmaceuta či farmaceutického laboranta platí zákonná povinnosť sústavne sa vzdelávať. V rámci podpory kontinuálneho odborného rastu personálu lekárne Dr.Max obsahovo i technologicky inovovali svoj existujúci systém online školení. Ako prvá a jediná z lekární na Slovensku ho teraz bezplatne otvorili aj pre externú odbornú verejnosť.

 

Nový e-learning Dr.Max bude poskytovať možnosť štúdia kurzov akreditovaných Slovenskou lekárnickou komorou a Slovenskou komorou medicínsko-technických pracovníkov.

 

„Veríme, že nová možnosť štúdia akreditovaných autodidaktických testov bude prínosom nielen pre náš odborný personál, ale v konečnom dôsledku aj pre pacientov. Možnosť vzdelávať sa z pohodlia domova určite ocenia napríklad aj naše zamestnankyne, ktoré sú v súčasnosti na materskej dovolenke,“ vysvetľuje Mgr. Zdenka Slunská, PhD., manažérka pre vzdelávanie a rozvoj v lekárňach Dr.Max

 

Doteraz mal odborný personál lekární Dr.Max pre svoj rast možnosť využívať komplexný systém vzdelávania, ktorý zahŕňal prezenčné školenia Akadémie Dr.Max a e-learning. Ten však bol dostupný len pre zamestnancov spoločnosti. Nový online systém je prístupný prakticky odkiaľkoľvek a jeho veľkou výhodou je, že je optimalizovaný aj pre mobilné zariadenia a tablety. Na absolvovanie kurzu je potrebná registrácia na stránke http://elearning.drmax.sk.

 

„Teší nás, že po novom budú mať bezplatný prístup k našim odborným školeniam a testom aj farmaceuti a farmaceutickí laboranti pracujúci mimo lekární Dr.Max, keďže tak budeme mať príležitosť prispieť k rozvoju širšej farmaceutickej verejnosti,“ dodáva Slunská.

Od pondelka 6. marca 2017 bol na http://elearning.drmax.sk spustený prvý akreditovaný kurz s názvom "Praktické informácie o antibiotikách v lekárenskej praxi". Pozostáva zo vzdelávacieho materiálu a AD testu, je akreditovaný Slovenskou lekárnickou komorou a tiež Slovenskou komorou medicínsko-technických pracovníkov. Akreditácia kurzu trvá do 31. marca 2017 – po tomto termíne už nebude možné získať za absolvovanie AD testu kredity. Kurz je pre všetkých účastníkov bezplatný.

Čítajte viac o téme: Kurzy | Školenia
Zdieľať na facebooku