Televízna šou Hodiny deťom už túto sobotu na Jednotke

Televízna šou Hodiny deťom už túto sobotu na Jednotke
Televízna šou Hodiny deťom už túto sobotu na Jednotke / Foto: NDS

Bratislava – 15. 12. 2016 – Televízna šou Hodina deťom, ktorá sa už tradične spája s predvianočným obdobím, sa na obrazovkách objaví už 18. krát. Už túto sobotu, 17. decembra o 20.25 ju odvysiela verejnoprávna televízia. V programe vystúpi množstvo známych osobností, ktoré sa spoja, aby pomohli deťom na Slovensku zažiť krajšie detstvo.

Galavečerom plným pozitívnych emócií bude sprevádzať moderátorská dvojica Katarína Brychtová a Bruno Ciberej. Svoju účasť prisľúbili Meky Žbirka, Beáta Dubasová, Sima Martausová, Celeste Buckingham, Kandráčovci, HEX, Lucia Lužinská a mnohí ďalší umelci. Diváci sa môžu tešiť aj na vystúpenie SĽUK-u či duet Petra Bažíka a Janais. Výnimočnú atmosféru podčiarkne orchester Taste of Brass.

Nebudú chýbať ani tradičné stávky - diváci sa budú môcť opäť presvedčiť, čo všetko sú umelci ochotní urobiť preto, aby pomohli deťom.

Hlavnou myšlienkou galavečera - „Čas venovaný deťom sa vám vráti“ – chce Nadácia pre deti Slovenska poukázať na potreby detí, ktorým často najviac chýba pozornosť ich vlastných rodičov. Zároveň však vyzýva ľudí, aby venovali svoj čas deťom aj inak – a to symbolickou hodinovou mzdou. Môžu tak urobiť zaslaním SMS v hodnote 4 eurá na číslo 800.

Podporiť Hodinu deťom bude možné aj telefonátom na číslo 1422 priamo do štúdia, kde budú na telefonáty odpovedať známe osobnosti nielen z oblasti kultúry a médií. Medzi hosťami bude napríklad aj strieborný medailista z Ria – Matej Beňuš.

Hodina deťom je celoročná verejná zbierka a najstarší program Nadácie pre deti Slovenska, ktorý od roku 1999 podporuje projekty pre deti a mladých ľudí na celom Slovensku. Za ostatných 17 ukončených ročníkov vďaka prispievateľom rozdelila 5 062 491 eur, z ktorých podporila 269 977 detí a pomohla zrealizovať 1702 projektov. Viac informácií nájdete na stránkach www.hodinadetom.sk a www.nds.sk.

 

Čítajte viac o téme: Neziskové organizácie
Zdieľať na facebooku