Čo pocítite, keď stretnete skutočnú lásku?

Čo pocítite, keď stretnete skutočnú lásku?
Čo pocítite, keď stretnete skutočnú lásku? / Foto: Bigstock

Keď v živote stretnete toho pravého, sami pocítite, že robíte veci inak ako predtým. Čo najčastejšie o ľuďoch prezradí, že to myslia naozaj vážne a cítia sa s novým partnerom úplne jedinečne?

 

Bude vám jedno, čo si o vás myslí okolie

Zrazu vám  je jedno, čo si o vašej láske myslí okolie. Nemusíte nič riešiť na sociálnych sieťach a nemáte ani chuť každú spoločnú fotku dávať na Facebook. Už vám nezáleží na tom, čo o vašej láske povedia kamaráti a kamarátky. Nepotrebujete, aby vaše kroky niekto schvaľoval alebo vás od nich odrádzal.

 

Zoznámite partnera so svojimi priateľmi

V hlave zrazu neriešite, čo povie okolie, keď mu svoju lásku predstavíte. Nech hovoria čokoľvek, vy máte chuť ju/jeho všetkým predstaviť. Rodine, priateľom, spolužiakom. Nemáte chuť nič tajiť, jednáte spontánne, lebo v duši cítite, že je to tá pravá láska.

 

Rešpektujete rodinu a priateľov partnerky/partnera

Aj keď všetko nemusí byť úplne ideálne, veď nikto nie je dokonalý, nevadia vám priatelia vašej lásky a snažíte  sa rešpektovať aj rodičov takých, akí sú. Zbytočne nič neriešite, neanalyzujete, beriete veci také, aké sú. Začínate ich mať radi aj napriek chybám.

 

Cítite navzájom k sebe úctu

Nemusíte so všetkým navzájom súhlasiť. To ani nikto od vás nečaká, veď každý človek je jedinečný. Ak ste stretli tú prvú/pravého, nesúhlas zrazu nevedie len k nekonečným hádkam, ale názor druhého dokážete so záujmom vypočuť a bez zbytočného podráždenia.

 

Nebojíte sa hovoriť o svojich vnútorných obavách

Čo ste pred tým považovali za trápne a nepríjemné a a o čom ste tak neradi hovorili a viac ste dusili v sebe, pri skutočnej láske sa vám bude zdať prirodzené hovoriť aj na nepríjemné témy. Už viete, že vás nikto neodsúdi, nebude sa vám smiať a citlivo vás bude počúvať. Túžite, aby vás vaša láska poznala v skutočnom svetle. Už nechcete nič zakrývať. Pri pravej láske sa nebojíte povedať aj o svojich nedokonalostiach a zlozvykoch.

 

Vytratí sa nezdravé napätie

Určite poznáte to napätie, keď ste v minulosti čakali na SMS či správu na Facebooku. Kvalita vášho dňa sa často odvíjala od toho, koľko správ prišlo alebo neprišlo. A najhoršie bolo to nekonečné mlčanie, keď žiadna správa neprichádzala. Nálada sa zhoršovala z minúty na minútu. Komunikácia už nie je hra a snaha stať sa nedobytným, tajomným, neprístupným. Toto nezdravé napätie sa vytráca. Už viete, že ste jeho jedinou (jediným) a vaša komunikácia plynie spontánne. Keď máte chuť o niečom napísať, nerátate počet správ. Napíšete ich toľko, koľko práve v tej chvíli cítite. A keď túžite mlčať, tak mlčíte. Nemusíte stále rozprávať, aby ste boli v pohode. Čas dokážete prežívať aj v spoločnom tichu.   Nemusíte si lámať hlavu, či sa správne vyjadrujete a čo máte povedať. Poviete to, čo naozaj cítite. Ak narazíte na dobrú tému, vaše rozprávanie môže trvať aj dlhé hodiny. A dobre vám je i vtedy, keď nerobíte nič zvláštne alebo keď preleňošíte spolu aj celý deň.

 

Navzájom sa priťahujete a neviete ani prečo

Pravý vzťah nie je len o skutočnej kráse a dokonalosti. Priťahujú vás na sebe aj bežné veci. Napríklad spôsob, ako ten druhý pije čaj, drží v ruke mobil, usmieva sa, kráča...

 

Budujete si svoj vlastný humor

Konečne sa môžete uvoľniť a prirodzene žartovať tak, ako to naozaj cítite. Už sa nemusíte pretvarovať, hrať sa na lepšieho človeka, len aby ste toho druhého nestratili. Nastal koniec týchto vyčerpávajúcich hier. Môžete sa smiať na tom, čo máte tak radi, ba dokonca sa môžete smiať aj na účet toho druhého. Vy už totiž viete, že vaša láska sa neurazí a že váš humor je už  súčasťou vášho sveta, ktorému len vy dvaja rozumiete.

 

Dotyky sú vám vždy len príjemné

Či už ide o dotyk náhodný alebo zámerný, vždy vám je príjemný. Vnímate ich ako niečo príjemné a prirodzené.

 


Zdroje:
belimitless.comelitedaily.com
Čítajte viac o téme: Partnerské vzťahy
Zdieľať na facebooku