Späť do školy s originálnymi pomôckami, ktoré vám bude závidieť každý

Pomôcky do školy si môžete vyzdobiť podľa vlastných predstáv. Posledný prázdninový týždeň je na to ako stvorený.
Pomôcky do školy si môžete vyzdobiť podľa vlastných predstáv. Posledný prázdninový týždeň je na to ako stvorený. / Zdroj: lesrivieres.com

Leto sa už pomaly blíži ku koncu. Školáci a študenti si začínajú pripravovať svoje školské tašky, prezúvky a písacie potreby. Ak patríte k puntičkárom a máte radi originálne kúsky a dobre zorganizované školské veci, presne pre vás je tento článok.

 

V dnešnej dobe sa zošity a písacie potreby dajú kúpiť od všedných až po tie najzaujímavejšie. Nemusíme sa však tajiť tým, že aj takéto užitočné a o čosi krajšie veci, ktoré nás tak veľmi lákajú, sú o niečo drahšie ako tie obyčajné, a preto si viackrát premyslíme, či do nich investovať len preto, aby boli naše oči spokojné.


Zdroj: eighteen25.com

 

Na konci prázdnin sa nejednému rodičovi zatočí hlava, keď si spomenie, koľko peňazí bude musieť opäť investovať do školských pomôcok. Pravdou je, že to nemusí byť taká horibilná suma. Stačí zapojiť trochu kreativity a na výrobu tých najkrajších zošitov vám postačia tie najobyčajnejšie. Zošitom dodáte nový vzhľad rôznymi spôsobmi, napríklad ich môžete olepiť washi páskami alebo použiť prázdninové fotky. Na každý predmet si môžete vytvoriť niečo iné, napríklad zošiť na geografiu môžete obaliť starou mapou, biológiu si zase pokresliť rôznymi rastlinami.

 

Zdroj: gibdiy.wordpress.com

Zdroj: blog.birdsparty.com

 

Ceruzky a perá sú pomôcky, ktoré sa najviac požičiavajú, ale takmer nikdy sa majiteľom nevrátia. Možno aj preto, lebo si ich v tom cudzom peračníku nevieme spoznať. Nevadí, skúste si ich vyzdobiť podľa seba a už takýto problém mať nebudete. Môžete si ich napríklad natrieť na bielo a obodkovať lakom na nechty, alebo stačí použiť washi pásky a výsledok bude stáť za to.


Zdroj: buzzfeed.com

Zdroj: passionshake.com

 

Na strednej škole je množstvo povinnej literatúry, hodiť sa vám preto bude určite aj záložka, ktorú si sami vytvoríte. Na záložku si môžete na písať motivačný citát či zážitok, ktorý vám vždy vyčarí úsmev na tvári.


Zdroj: tatertotsandjello.com

 

Spinky a spony? Tie taktiež nemusia vyzerať úplne obyčajne, na niektoré môžete len prilepiť gombíky, iné zase nalakovať alebo použiť washi pásky.

 

Zdroj: iheartnaptime.net

Zdroj: sequinsandpearls.blogspot.com

Zdroj: lesrivieres.com

Zdroj: eslamoda.com

 

Často sa vám stáva, že pred písomkou nemôžete nájsť v poznámkach dôležité meno alebo dátum? Dajte zvýrazňovačkám nový rozmer! Určite si, ktorú farbu na čo použijete, a tak sa vám to bude v textoch ľahko orientovať a nebudete strácať čas.

 

Zdroj: society19.com

Nakoniec niečo, čo využijete pri zapisovaní domácich úloh, písomiek či na odpočítavanie do prázdnin.

Zdroj: flairflickers.com

Zdieľať na facebooku