Podujatie NGO Leadership workshop sa tento rok uskutoční v Bratislave

  Foto: Bigstock

Bratislava 28. júla (TASR) – Podujatie NGO Leadership workshop sa tento rok uskutoční v Bratislave. Školenie je určené ľuďom pôsobiacim v mimovládnych organizáciách. Za organizátorov o tom informovala Boba Markovič Baluchová z Platformy mimovládnych rozvojových organizácií (PMVRO).
      

“Prítomní sa naučia ešte lepšie komunikovať v postfaktických časoch, nastavovať efektívne internú komunikáciu, či vykonávať strategické hodnotenia, spoznávať nové prístupy v oblasti mediálnej gramotnosti a práci v online priestore,“ priblížila Markovič Baluchová.
      

V programe sa predstaví lektorka v oblasti ľudských zdrojov Linda Gasser, profesorka Cornell University v USA, a Michael Hathorn, tréner konzultantskej firmy a tiež profesor University St. Gallen. Slovenskými zástupcami budú Branislav Ondrášik a Vladimír Šnídl, ktorí sa budú zaoberať výzvami online sveta. 
      

Workshop sa uskutoční v dňoch 21. až 25. októbra 2019 v Bratislave. Organizátorom je PMVRO v spolupráci s americkými partnermi Weiser Center for Europe and Eurasia a William Davidson Institute, ktoré oba fungujú pri michiganskej univerzite. Zúčastniť sa na ňom môžu členovia mimovládnych organizácií z krajín V4.

Zdieľať na facebooku