Cestovateľ vymyslel tričko, s ktorým precestujete svet aj keď nehovoríte žiadnym cudzím jazykom

  

Mladí cestovatelia vymysleli tričko, ktoré vás nenechá v štichu v žiadnej krajine. Obsahuje jednoduché ikony, ktoré vám pomôžu v každej dôležitej cestovateľskej situácii.

 

„Prial by som si, aby som mal také tričko, keď som bol v Afganistane. V roku 2009 sme boli v Kandahare na jeden alebo dva týždne a nemali sme nič na jedenie. Nakoniec po dlhom trápení sme sa dostali k Afgancovi z národnej armády, ktoré mu sme vysvetlili, že chceme skutočné jedlo. Po zvyšok nášho pobytu sme boli dva krát denne trápení pikantnými jedlami. Ak by som mal už vtedy toto tričko s ikonami, ktoré hovoria, takýmto veciam by sme sa vyhli,“ hovorí mladý cestovateľ.

 

IconSpeak tričko obsahuje 40 najužitočnejších univerzálnych ikoniek, ktoré sa vám výborne hodia v akejkoľvek situácii, nech sa ocitnete kdekoľvek na svete. Aj pokiaľ ovládate medzinárodný jazyk – angličtinu, je mnoho krajín a mestečiek, kde si ani s týmto jazykom v dnešnej dobe nepomôžete. S univerzálnym tričkom však môže byť váš výlet ďaleko pohodovejší.

 

Viac sa o tomto kreatívnom tričku dočítate aj tu: iconspeak.world

 

 

 

 

 

 

 

 


Zdroj: boredpanda.com
Čítajte viac o téme: Študenti a cestovanie, Cudzie jazyky
Zdieľať na facebooku