Krstili sme knihu Spojení navždy o výchove detí v digitálnej dobe!

Krst knihy Spojení navždy - Ako nestratiť deti v digitálnej dobe
Krst knihy Spojení navždy - Ako nestratiť deti v digitálnej dobe / Foto: FB ESET

Večer, keď Mikuláš chystá darčeky pre najmenších, my sme pripravovali jeden pre rodičov. Pokrstili sme knižnú novinku SPOJENÍ NAVŽDY -  Ako nestratiť deti v digitálnej dobe, ktorá má za cieľ pomôcť dnešným rodičom zvládnuť technológie v rukách ich detí a naučiť ich s nimi žiť múdro.

 

Autorka Zuzana Gránska vás v knihe SPOJENÍ NAVŽDY vezme hlbšie do sveta technológií, aby ste lepšie porozumeli, čím žijú vaše deti, ale aj to, aké nástrahy im pritom hrozia. Nájdete v nej to najdôležitejšie, čo by ste v dnešnej dobe ako rodičia mali o digitálnych technológiách vedieť, aby ste dokázali vaše deti chrániť a predovšetkým žiť s nimi lepšie. Je v nej dosť priestoru na zamyslenie, ako sa displeje vkradli do života detí, do rodín, vzťahov s priateľmi aj školských tried a ako nás dennodenne ovplyvňujú. Inšpiruje vás, aby ste učili žiť deti s mobilmi a tabletmi múdro, aby z nich mohli vyrásť spokojní a šťastní ľudia.

 

Kniha vznikla s finančnou a odbornou podporou spoločnosti ESET, ktorá sa dlhodobo venuje problematike vzdelávania rodičov o bezpečnosti detí v digitálnom svete

 

V čom vám kniha môže pomôcť?

  • Pochopíte, prečo technológie dokážu byť pre deti užitočné len v určitej miere.
  • Vďaka najnovším dátam z výskumov a vyjadreniam odborníkov vás motivuje konať, aby ste svoje dieťa chránili a prevzali zodpovednosť za jeho digitálny život.
  • Získate pre svoje dieťa a rodinu viac rovnováhy a pohody do života.
  • Ak ste učiteľ prehodnotíte, ako využívať technológie pri učení lepšie.

 

Nemáte ešte darček na tieto Vianoce? Kniha SPOJENÍ NAVŽDY je užitočným tipom, ktorý môže potešiť rodičov veľkých i malých detí.

 

Zdieľať na facebooku