Rodič ľavou zadnou - konferencia pre rodičov, na ktorej by ste nemali chýbať!

Redakcia
Sponzorovaný článok
Konferencia Rodič ľavou zadnou
Konferencia Rodič ľavou zadnou / Foto: Bigstock

Rodičovstvo je nekonečne plné lásky, šťastia, prekvapení, ale aj zlyhaní a otázok, ako to zvládať lepšie. Chcete nájsť odpovede na niektoré z nich?

 

Príďte na odbornú zážitkovú konferencia „Rodič ľavou zadnou“, ktorá sa bude konať v sobotu, 20. októbra 2018 v hoteli Elizabeth v Trenčíne. Príďte sa porozprávať  na rôzne témy v oblasti rodičovstva, a nájsť odpovede na otázky, ako pracovať s emóciami, strachom a talentom dieťaťa, ako využiť rôzne hravé techniky pri výchove a vzdelávaní, ako pristupovať k sexualite už v detstve, ako nestratiť kontakt s dieťaťom počas dospievania, ale aj ako zvládnuť stres v rodine po rozvode či rozchode.

 

Na jedinečnej prednáške s názvom Každé dieťa je originálne, ideálne ale nie je dokonalé…. uznávaného českého psychológa PhDr. Jána Svobodu sa dozviete všetko, čo ste sa doteraz báli opýtať… Ďalšími zaujímavými prednášajúcimi budú MUDr. Terézia Rosenbergerová, RNDr. Martina Vagáčová, Mgr. Barbora Bachratá, Mgr. Katarína Lesayová, Mgr. Dagmar Sliacka, Mgr.art. Kristína Letková, Mgr. Katarína Šurdová, Mgr. Lea Serinová, Petra Biricová, Ing. Zuzana Hanzelová či PhDr. Eva Hargašová. Každý workshop bude interaktívny a učastníci sa stanú aktívnou súčasťou prednášky.

 

 

Konferenciu podporil Roman Pomajbo s rodinou. Predstavenie OCKO bude príjemnou bodkou za inšpirujúcim programom.

Konferencia je určené pre všetkých zvedavých rodičov, starých rodičov, tety, ujov, učiteľov a ľudí, ktorým záleží na ich deťoch, i deťoch v ich okolí. Môžete si vybrať z mnohých workshopov, podľa Vášho záujmu a potrieb.

 

Vstupenky si môžete zakúpiť na rodiclavouzadnou.sk

 

Zdieľať na facebooku