Účtovníctvo v praxi

Organizátor kurzu: Mondo International Academy
Účtovníctvo v praxi
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
06.01.2017 - 31.01.2022
Bratislava
Záhradnícka 60
Mondo International Academy
Termíny sú uverejňované priebežne
Prihlás sa
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Objednávka
Kontakt

Obsah kurzu

Účtovník – Akreditovaný program
Program účtovník je programom, ktorý ponúka účastníkom komplexné znalosti v oblasti účtovníctva. Svojim jedinečným, logicky usporiadaným obsahom obsiahne celý účtovný rok spoločnosti. Účastníci tak majú možnosť získať znalosti a prehľad v [u]spracovaní účtovníctva za celý rok[/u] v úkonoch a operáciách, ktoré na seba logicky nadväzujú v jednom študijnom programe a nemusia sa tak zúčastňovať viacerých školení alebo kurzov, v ktorých sa účtovné úkony a postupy riešia len čiastkovo, pričom neposkytujú komplexný pohľad na spracovanie účtovníctva a spojitosť medzi jednotlivými úkonmi.Cieľom tohto programu je vytvoriť novú generáciu účtovníkov, so 100% – mi vedomosťami s vysokou pridanou hodnotou, schopnosťou riešiť úlohy komplexne a vopred upozorniť na problémy pri spracovávaní účtovníctva. Výsledkom je maximalizácia profesionality a finančného ohodnotenia účtovníka.

Cieľ kurzu

Ciel a úvod predmetu:   Program je prepojený s praxou a účastníci získajú tak maximálne vedomosti o praktických postupoch účtovania. Kurz pokrýva chýbajúcu časť výučby, prax. Okrem toho kurz pokrýva  informácie, vedomosti a obsah, ktorý je chýbajúcou častou všetkých dnes už ponúkaných kurzov na trhu vzdelávania, pod rovnakým názvom.  
Cieľom kurzu je, aby sa účastník stal  samostatnou a nezávislou osobou vo vedení účtovníctva a zvládal v praxi najpodstatnejšie náležitosti potrebné k tvorbe kvalitného vedenia účtovníctva.

Cieľová skupina

Absolventi škôl ekonomického zamerania

Odborný garant:

Ing. Mgr. Marta Lapková, Ph.D.

Lektori:

Ing. Mgr. Marta Lapková, Ph.D.

Osvedčenie:

Diplom

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Zaujal ťa kurz? Máš na organizátora otázku, alebo chceš zistiť o ňom viac? Vyžiadaj si viac informácií.
  • Najrýchlejší spôsob ako kontaktovať organizátora
  • Všetky informácie sú zdarma

Vaše údaje

Meno*
Priezvisko*
Email*
Telefón*
Kraj
Pohlavie
Vaša otázka
Vyžiadať informácie zdarma
Vyžiadať informácie o kurze
Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku
 
 



Ďalšie ponuky organizátora
Kurzy pre dospelých
Kurzy pre deti
 
Strategický manažment ľudských zdrojov
0 hodnotení

Strategický manažment ľudských zdrojov (angl. Strategic Human Resource Management) zahrňuje poznatky, ktoré potrebuje manažér na to, aby mohol svoju prácu vykonávať efektívne a to bez ohľadu na to,..

Mondo International Academy
Lobing
0 hodnotení

Profesionálny lobing je jedným z nástrojov vplyvu súkromného, ale aj verejného, či občianskeho (tretieho) sektora na konkrétne verejné inštitúcie, čím sa napĺňa jeden zo základných princípov každej..

Mondo International Academy
Efektívny predaj – Power Selling
0 hodnotení

Power Selling je spôsob  zameraný na predaj energie osoby a jej zdrojov, tak, aby viedol k zvýšeniu predaja na trh, na ktorý je zameraný. Power Selling je stratégia, ktorá kombinuje analýzu..

Mondo International Academy
Zobratiť všetky...