Strategický manažment ľudských zdrojov

Organizátor kurzu: Mondo International Academy
Strategický manažment ľudských zdrojov
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
16.01.2017 - 01.02.2019
Bratislava
Záhradnícka 60
Mondo International Academy
Kurz sa koná priebežne. Možnosť usporiadať kurz v priestoroch záujemcu (fima)
Prihlás sa
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Objednávka
Kontakt

Obsah kurzu

Strategický manažment ľudských zdrojov (angl. Strategic Human Resource Management) zahrňuje poznatky, ktoré potrebuje manažér na to, aby mohol svoju prácu vykonávať efektívne a to bez ohľadu na to, na akej manažérskej pozícii v hierarchii podniku sa nachádza. Je určený vlastníkom podnikov (malých i stredných), manažérom (na rôznych úrovniach vedenia podniku), generalistom i špecialistom personálnych útvarov ako aj ostatným, ktorí si chcú aktualizovať a doplniť vedomosti a skúsenosti potrebné pre výkon svojej práce.

Cieľ kurzu

Ciele predmetu vychádzajú z úloh, ktoré musí každý podnik v súčasnom turbulentnom, trhovom prostredí v oblasti personálnej práce realizovať, ak chce mať vo svojich zamestnancoch dlhodobú konkurenčnú výhodu. Ľudia a ich potenciál je najväčším bohatstvom každého podniku. Napriek tomu, že ľudské zdroje sú vysoko nákladové (často náklady na ne tvoria až 60 % režijných nákladov podniku) práve oni sú garanciou prežitia podniku. Pravidelná a dlhodobá investícia do ľudských zdrojov je preto nevyhnutná.

Cieľová skupina

Predmet Strategický manažment ľudských zdrojov ponúka široký výber poznatkov z oblasti riadenia ľudských zdrojov. Je koncipovaný tak, aby do praxe mohli byť aplikované mnohé moderné techniky a metódy, ktoré sú potrebné pre ďalší osobný rozvoj účastníka. Umožňuje jednoduché overenie si vlastných schopností. Prostredníctvom aplikácie kritického myslenia a ďalších aspektov vzdelávania ponúka sebareflexie a vytvára priestor na ďalší osobnostný rast a rozvoj potenciálu účastníka.

Odborný garant:

Ing. Ivan ŠIMKO, PhD.

Osvedčenie:

Certifikát MIIBS - Madison International Institute of Business School USA

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Zaujal ťa kurz? Máš na organizátora otázku, alebo chceš zistiť o ňom viac? Vyžiadaj si viac informácií.
  • Najrýchlejší spôsob ako kontaktovať organizátora
  • Všetky informácie sú zdarma

Vaše údaje

Meno*
Priezvisko*
Email*
Telefón*
Kraj
Pohlavie
Vaša otázka
Vyžiadať informácie zdarma
Vyžiadať informácie o kurze
Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku
 
 


Supervízia
Akadémia humanitných a medzikulturálnych štúdií Edith Steinovej, n.o.

Ďalšie ponuky organizátora
Kurzy pre dospelých
Kurzy pre deti
 
Účtovníctvo v praxi
0 hodnotení

Účtovník – Akreditovaný program Program účtovník je programom, ktorý ponúka účastníkom komplexné znalosti v oblasti účtovníctva. Svojim jedinečným, logicky usporiadaným obsahom obsiahne celý..

Mondo International Academy
Lobing
0 hodnotení

Profesionálny lobing je jedným z nástrojov vplyvu súkromného, ale aj verejného, či občianskeho (tretieho) sektora na konkrétne verejné inštitúcie, čím sa napĺňa jeden zo základných princípov každej..

Mondo International Academy
Efektívny predaj – Power Selling
0 hodnotení

Power Selling je spôsob  zameraný na predaj energie osoby a jej zdrojov, tak, aby viedol k zvýšeniu predaja na trh, na ktorý je zameraný. Power Selling je stratégia, ktorá kombinuje analýzu..

Mondo International Academy
Zobratiť všetky...