Astroprojekt + Planetárium

Organizátor kurzu: Mondo International Academy
Astroprojekt + Planetárium
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
20.02.2017 - 26.02.2017
Bratislava
13.04.2017 - 18.04.2017
01.07.2017 - 31.08.2017
9 do 16
Bratislava
Záhradnícka 60
Mondo International Academy
Prihlás sa
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Objednávka
Kontakt

Obsah kurzu

V rámci našej vzdelávacej ponuky MYA – Mondo Youth Academy Akadémia mládeže nezabúdame ani na našu mládež. Vytvorili sme programy, ktoré sa uskutočňujú len v čase prázdnin, čím
zabezpečíme, že deti majú užitočný program a vy môžete takýmto spôsobom vyplniť ich voľný čas.


Pýtajú sa Vás neustále Vaše deti ako čo funguje? odkiaľ čo pochádza? Dajte Vašim deťom možnosť pochopiť veci a súvislosti, ktoré sú pre nás dospelých samozrejmosťou. Naše jedinečné vzdelávanie formou hry naučí Vaše deti samostatne uvažovať, tvoriť a inovovať. Vaše deti majú možnosť dozvedieť sa viac zo sveta astronómie, tvorby projektov, významu logistiky a ďalších sfér, ktoré ich nútia rozmýšľať, tvoriť a hľadať príčiny. 
Prečo Astronómia? Pretože tam všetko začalo. Tento program vysvetľuje zákonitosti vesmíru na základe praktickej ukážky v našom planetáriu a prostredníctvom vlastnej tvorby spočívajúcej v príprave našej slnečnej sústavy.

Program je určený pre deti a mládež od 8 až 14 rokov. Obsahom programu ASTROPROJEKT je kombinácia astronómie, logiky a tvorby vlastného projektu.  Program obsahuje rôzne názorné ukážky pričom naši mladí účastníci budú mať možnosť prakticky vidieť a pochopiť celkové fungovanie galaxie v našom živom PLANETÁRIU. Výuka je formou interakcie, hry a tvorby vlastného projektu, ktorú si na záver vezmú domov, čím získajú vedomosti hrou, ktoré im v tomto veku nikto nedá. Program je výnimočný a jedinečný na našom trhu vzdelávania.

Celý program je vedený diskusnou a názornou formou, ktorá pomôže účastníkom uvedomiť si súvislosti a zákonitosti vesmíru a to veľmi jednoduchým spôsobom. Napriek tvrdým zákonitostiam vesmíru ponecháme našim mladým účastníkom individualitu logiky, vnímania a vlastnej tvorby.

Cieľ kurzu

Cieľom programu je, aby naše deti a mládež pochopili komplexnosť vesmíru, aby sa naučili bližšie o našej slnečnej sústave, ich planétach, mesiacoch a to bez toho, aby prečítali tisícky strán teórie.

 

Cieľová skupina

Program je určený pre deti a mládež od 8 až 14 rokov. Privítame ak prídu aj rodičia.

Odborný garant:

Mária Minďašová

Osvedčenie:

Potvrdenie o účasti a diplom

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Zaujal ťa kurz? Máš na organizátora otázku, alebo chceš zistiť o ňom viac? Vyžiadaj si viac informácií.
  • Najrýchlejší spôsob ako kontaktovať organizátora
  • Všetky informácie sú zdarma

Vaše údaje

Meno*
Priezvisko*
Email*
Telefón*
Kraj
Pohlavie
Vaša otázka
Vyžiadať informácie zdarma
Vyžiadať informácie o kurze
Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku
 
 



Ďalšie ponuky organizátora
Kurzy pre dospelých
Kurzy pre deti
 
Účtovníctvo v praxi
0 hodnotení

Účtovník – Akreditovaný program Program účtovník je programom, ktorý ponúka účastníkom komplexné znalosti v oblasti účtovníctva. Svojim jedinečným, logicky usporiadaným obsahom obsiahne celý..

Mondo International Academy
Strategický manažment ľudských zdrojov
0 hodnotení

Strategický manažment ľudských zdrojov (angl. Strategic Human Resource Management) zahrňuje poznatky, ktoré potrebuje manažér na to, aby mohol svoju prácu vykonávať efektívne a to bez ohľadu na to,..

Mondo International Academy
Lobing
0 hodnotení

Profesionálny lobing je jedným z nástrojov vplyvu súkromného, ale aj verejného, či občianskeho (tretieho) sektora na konkrétne verejné inštitúcie, čím sa napĺňa jeden zo základných princípov každej..

Mondo International Academy
Zobratiť všetky...