Lobing

Organizátor kurzu: Mondo International Academy
Lobing
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
16.01.2017 - 01.01.2019
Bratislava
Záhradnícka 60
Mondo International Academy
KURZ SA v súčastnosti NEPOSKYTUJE
Prihlás sa
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Objednávka
Kontakt

Obsah kurzu

Profesionálny lobing je jedným z nástrojov vplyvu súkromného, ale aj verejného, či občianskeho (tretieho) sektora na konkrétne verejné inštitúcie, čím sa napĺňa jeden zo základných princípov každej demokracie – sloboda združovať sa a presadzovať svoje záujmy. Za lobingom ako nástrojom verejnej politiky a lobistom ako jeho aktérom, stoja určité záujmové skupiny. Ako už bolo naznačené, tieto môžu vychádzať zo súkromného, ale aj verejného, či občianskeho sektora.

Na základe hospodárskych, politických a spoločenských prepojení pracuje oddelenie Public Affairs v nanajvýš citlivom prostredí a je úzko prepojené s pojmom lobingu, čo dáva tomuto smeru správnu dimenziu. Dôverou verejnosti otriasajú neustále škandály. Napriek tomu zostáva veľký význam Public Affairs nezmenený. Práca Public Affairs je možná len vďaka dodržiavaniu najvyššieho etického štandardu, osobnej integrity a vysokej miery transparentnosti v spolupráci s rozhodujúcimi politickými subjektami. Fundované odborné a metodické znalosti sú potrebné na to, aby sa mohli poznať a dodržiavať všetky právne normy a skutočné rámcové podmienky na európskej a národnej úrovni. Tak môže Public Affairs ruka v ruke s lobingom efektívne prispieť k tomu, aby boli presadzované oprávnené záujmy, aby sa predišlo konfliktom a aby sa zabezpečil hospodársky úspech.

Cieľ kurzu

Tento predmet poskytuje študentom porozumenie a schopnosti podporovať aktívne angažovanie sa v procese vývoja stratégií verejných záležitostí.

Cieľová skupina

bez obmedzenia

Lektori:

PhDr. Peter Štaffen PhD.

Osvedčenie:

Certifikát MIIBS - Madison International Institute of Business School USA

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Zaujal ťa kurz? Máš na organizátora otázku, alebo chceš zistiť o ňom viac? Vyžiadaj si viac informácií.
  • Najrýchlejší spôsob ako kontaktovať organizátora
  • Všetky informácie sú zdarma

Vaše údaje

Meno*
Priezvisko*
Email*
Telefón*
Kraj
Pohlavie
Vaša otázka
Vyžiadať informácie zdarma
Vyžiadať informácie o kurze
Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku
 
 



Ďalšie ponuky organizátora
Kurzy pre dospelých
Kurzy pre deti
 
Účtovníctvo v praxi
0 hodnotení

Účtovník – Akreditovaný program Program účtovník je programom, ktorý ponúka účastníkom komplexné znalosti v oblasti účtovníctva. Svojim jedinečným, logicky usporiadaným obsahom obsiahne celý..

Mondo International Academy
Strategický manažment ľudských zdrojov
0 hodnotení

Strategický manažment ľudských zdrojov (angl. Strategic Human Resource Management) zahrňuje poznatky, ktoré potrebuje manažér na to, aby mohol svoju prácu vykonávať efektívne a to bez ohľadu na to,..

Mondo International Academy
Efektívny predaj – Power Selling
0 hodnotení

Power Selling je spôsob  zameraný na predaj energie osoby a jej zdrojov, tak, aby viedol k zvýšeniu predaja na trh, na ktorý je zameraný. Power Selling je stratégia, ktorá kombinuje analýzu..

Mondo International Academy
Zobratiť všetky...