Záujemcovia o štúdium na Ekonomickej univerzite môžu prísť na informačný deň

Ekonomická univerzita Bratislava
Ekonomická univerzita Bratislava / Foto: FB EU

Bratislava 23. januára (TASR) – Záujemcovia o štúdium na Ekonomickej univerzite v Bratislave sa môžu začiatkom februára zúčastniť informačného dňa. Uviedla to Ekonomická univerzita na svojom webe s tým, že sa uskutoční v piatok 7. februára od 8.00 do 12.00 h.
      

Informačný deň sa uskutoční v priestoroch Národohospodárskej fakulty, Obchodnej fakulty, Fakulty hospodárskej informatiky, Fakulty podnikového manažmentu, Fakulty medzinárodných vzťahov a Fakulty aplikovaných jazykov a v priestoroch Podnikovohospodárskej fakulty v Košiciach. Vo štvrtok 6. februára od 13.00 h sa informačný deň uskutoční aj v priestoroch Podnikovohospodárskej fakulty v Michalovciach.
      

Pri informačných pultoch jednotlivých fakúlt sa záujemcovia dozvedia všetky potrebné informácie o prvom stupni štúdia. Napríklad informácie o študijných programoch, podávaní prihlášok, prijímacom konaní, možnosti štúdia na danej fakulte, študijných programoch v cudzích jazykoch, ale aj o Erasmus+ študijných a stážových pobytoch.
      

Okrem toho sa na jednotlivých fakultách uskutočnia ich prezentácie, diskusie so študentmi, pedagógmi a vedením fakúlt. Pripravené sú aj odborné prednášky na rôzne témy.

Zdieľať na facebooku