Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre otvorí svoje dvere verejnosti

Dni otvorených dverí na SPU v Nitre začnú v polke januára.
Dni otvorených dverí na SPU v Nitre začnú v polke januára. / Foto: Unsplash

Nitra 3. januára (TASR) – Slovenská poľnohospodárska univerzita (SPU) v Nitre začne v januári sprístupňovať svoje priestory záujemcom o štúdium. Dni otvorených dverí sa na jednotlivých fakultách budú postupne konať od 18. januára a potrvajú až do 15. marca.

 

Ako prvá otvorí návštevníkom svoje dvere Fakulta ekonomiky a manažmentu, ktorú budú môcť budúci študenti i verejnosť navštíviť 18. januára a 8. februára. Ponuku štúdia na Fakulte európskych štúdií a regionálneho rozvoja si budú môcť záujemcovia pozrieť od 18. januára do 15. februára.

 

Fakulta záhradníctva a krajinného inžinierstva otvorí svoje ateliéry a učebne 25. januára a v rovnaký deň sa bude prezentovať aj Technická fakulta v Galérii Mlyny, svoje pracoviská potom sprístupní 20. februára. Informácie o technickom vybavení i jednotlivých vzdelávacích programoch môžu záujemcovia o štúdium získať na Fakulte agrobiológie a potravinových zdrojov 1. a 15. februára. Fakulta biotechnológie a potravinárstva otvorí svoje dvere 8. februára a 15. marca.

 

Ako informovala univerzita, v rámci dní otvorených dverí budú jednotlivé fakulty SPU poskytovať informácie o študijných programoch, podmienkach prijímacieho konania, uplatnení absolventov a spolupráci katedier s domácimi a zahraničnými inštitúciami. Zároveň záujemcovia získajú možnosť navštíviť fakultné pracoviská a laboratóriá a pozrieť si predvádzanie techniky a ďalšieho vybavenia univerzity.

Zdieľať na facebooku