Zúčastni sa na 4. konferencii Európskeho parlamentu pre mladých na Slovensku

  Foto: EYP

Európsky parlament pre mladých na Slovensku (EYP SK), pozýva na 4. národnú výberovú konferenciu Európskeho parlamentu pre mladých na Slovensku pod titulom Building a sustainable future. Zasadnutie je organizované v spolupráci v spolupráci s Národnou radou Slovenskej republiky a pod záštitou predsedu parlamentu Petra Pellegriniho a ministra školstva Juraja Draxlera.

 

  • Kde: Papiernička
  • Kedy: 18. - 20.3.2016
  • Prihlásiť sa do: 10.3.2016

 

Cieľom je zapojiť mladých ľudí do aktívnych diskusií o aktuálnych spoločenských a politických otázkach, ako aj ponúknuť im hlbšie pochopenie politiky na európskej úrovni. EYP predstavuje fórum, na ktorom majú študenti možnosť zlepšiť svoje vyjadrovanie, jazykové schopnosti ako aj hlbšie preniknúť do sveta politiky.

Tradične sa na konferencií vyberá delegácia EYP SK, zastupujúca Slovensko na medzinárodných konferenciách v nasledujúcom roku (zo 120 nadchádzajúcich zasadnutí v 39 krajinách by sme spomenuli 3 najväčšie v Laax (Švajčiarsko), Rennes (Francuzsko) a Trondhaim (Nórsko)).

 

Účastnícky poplatok je 70 eur, ktorý zahŕňa stravu, ubytovanie, pracovné materiály a dopravu. Prihlasovať sa môžu vysokoškolský a stredoškolský študenti od 15 do 22 rokov. Celé zasadnutie je vedené v anglickom jazyku.

Ak máš záujem o účasť na konferencii, prihlás sa prostredníctvom online formulára (http://nsc.formees.com/f/del/), najneskôr do 10. marca.

 

Viac info nájdete na eyp.sk.

 

Čítajte viac o téme: Konferencie | Semináre
Zdieľať na facebooku