Program Professional

Organizátor kurzu: HCA Slovakia
Program Professional
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
01.01.2021 - 31.12.2021
Košice
Borodáčova 42
HCA Slovakia
podľa dohody
Prihlás sa
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Poplatky
Objednávka
Kontakt

Obsah kurzu

Chcete mať stabilnú a ziskovú firmu, ktorá zvláda nástrahy rýchleho rastu?

Staňte sa aj vy profesionálom v riadení firmy.

 

Chcete lepšie zvládať vašich zamestnancov, aby ste mali dostatok času na rodinu a koníčky?

Ak chcete, aby vaša firma trvalo rástla, bezpečne zvládla nástrahy rýchleho rozvoja a aby sa vytúžená expanzia nezmenila na katastrofu, musíte ju na to pripraviť a stále ju vylepšovať. Štýl práce šéfa a všetkých jeho ľudí sa musí meniť s tým, ako firma rastie. Viesť málo zorganizovanú firmu znamená neustály boj, je to stresujúce a po čase to môže viesť k pocitu vyhorenia, finančným škodám alebo strate rodiny a zdravia. Mnoho firiem nerastie iba preto, lebo ich majitelia sa boja, že by väčšiu firmu nezvládli. Ich firma im visí ako kameň na krku. Majiteľ nemá byť chorý, nešťastný a bez rodiny! Má byť zdravý, bohatý a má mať čas na svoje koníčky a rodinu.

 

Absolvujte študijný Program PROFESSIONAL, kde získate obrovské množstvo praktických informácií. Školenia sú zostavené tak, aby ste sa ich mohli zúčastniť popri svojej práci. Od vás sa vyžaduje vyčleniť si 3 dni každý mesiac po dobu jedného roka.

 

Program je určený tým, ktorí chcú nastaviť firmu tak, aby mala všetko, čo jedna poriadna firma má mať a stala sa takou, o akej vždy snívali. Ak je vybudovaný dobrý systém, tak je firma plne funkčná aj bez prítomnosti majiteľa, je vždy zisková, má schopných a samostatných ľudí a je zorganizovaná tak, že produkcia hladko beží a efektívne dosahuje majiteľom stanovené ciele. „PROFESSIONAL“ je potrebný aj pre tých, ktorí sa pripravujú prevziať pozíciu majiteľa alebo riaditeľa a je potrebný aj pre vaše dospelé deti, ktoré pripravujete na prevzatie firmy.

Cieľ kurzu

Plne funkčná  firma, aj bez prítomnosti majiteľa, je vždy zisková, má schopných a samostatných ľudí a je zorganizovaná tak, že produkcia hladko beží a efektívne dosahuje majiteľom stanovené ciele.

Cieľová skupina

Študijný program je určený pre majiteľov, raiditeľov a ich nástupcov.

Lektori:

tím špecialistov Školy manažmentu - HCA Slovakia

Osvedčenie:

Áno

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Zaujal ťa kurz? Máš na organizátora otázku, alebo chceš zistiť o ňom viac? Vyžiadaj si viac informácií.
  • Najrýchlejší spôsob ako kontaktovať organizátora
  • Všetky informácie sú zdarma

Vaše údaje

Meno*
Priezvisko*
Email*
Telefón*
Kraj
Pohlavie
Vaša otázka
Vyžiadať informácie zdarma
Vyžiadať informácie o kurze
Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku
 
 



Ďalšie ponuky organizátora
Kurzy pre dospelých
 
Ako riadiť firmu a motivovať ľudí • Banská Bystrica
0 hodnotení

Ako posunúť svoje podnikanie ďalej? Po pár rokoch podnikania si mnoho majiteľov začína uvedomovať, že im úspešná firma "prerastá cez hlavu". Zisťuje, že pre trvalý úspech je málo tvrdo pracovať..

HCA Slovakia
Efektívny marketing
0 hodnotení

Veľkosť písma, farbu podkladu, text reklamy, zaujímavý obrázok – to všetko za vás vymyslí marketingová agentúra alebo váš pracovník. Ale to, ako, kedy a v akej kombinácii máte použiť letáky, e-maily,..

HCA Slovakia
Riadenie ľudí
0 hodnotení

Témy: Kto je to dobrý vedúci pracovník? Ako rýchlo rozlíšiť dobrých a slabých podriadených? Čo má a čo nesmie robiť vedúci? Ako sa naučiť organizovať prácu? Ako má vedúci dostať od..

HCA Slovakia
Zobratiť všetky...