- Bratislava IV - Karlova Ves: strana 2

Zobrazenie 16 - 24 z 24
Zoradiť podľa
Workshop Moderná koláž
0 hodnotení

Nebojte sa koláže! Kombináciou vhodných obrázkov a maľby môžete dosiahnuť výtvarne atraktívny a pritom vtipný výsledok. Vyrobte Vašim blízkym nečakaný darček pod stromček! Počas aktivity..

Neaktuálny termín
Workshop Pávie pierko
0 hodnotení

Tiež patríte k obdivovateľom pestrofarebných pávích pierok? Možno Vás ani nenapadlo, aký atraktívny výtvarný námet môžu predstavovať! Počas aktivity absolvujete: oboznámite sa s rôznymi..

Neaktuálny termín
Zážitkový tábor s krúžkami
0 hodnotení

Doprajte Vášmu dieťaťu zmysluplné trávenie času aj počas letných prázdnin 2016. Naši lektori sa postarajú o Vaše dieťa od pondelka do piatka v čase od 8:00 do 17:00. Každý deň inak tematicky..

Neaktuálny termín
Hip hop a moderné tance
0 hodnotení

Pohyb, radosť, zábava pri tanci. To všetko na deti čaká na našom tanečnom krúžku. Naučia sa tanečné zostavy rôznych žánrov na populárne skladby. Deti sa predovšetkým budú učiť tancovať to, čo ich..

Neaktuálny termín
Angličtina pre seniorov
0 hodnotení

V spolupráci s MIU Karlova ves sme otvorili: Veselé Kurzy Anglického Jazyka Pre Dôchodcov   Utorky 10:00 - 11:30 (úroveň A1+) Piatky 10:00 - 11:30 (úroveň A2+) Skupinky s maximálnou..

Neaktuálny termín
ŠPORTmaniak - 15 športov v kurze pre školákov od 6 rokov
0 hodnotení

Jedinečný zážitkový športový program, v ktorom deti pod vedením profi-trénerov trénujú až 15 športov, v troch úrovniach. 1 rok (úroveň 1) GYMNASTIKA, ATLETIKA, KIN BALL, KARATE/JUDO, FUTBAL, FLORBAL,..

Neaktuálny termín
ŠPORTmaniak - 9 športov v kurze pre škôlkarov od 3 rokov
0 hodnotení

Celoročný program športovania pre deti škôlkarskeho veku je ideálnou prípravou pre športové kurzy po nástupe do školy. Škôlkari potrebujú dynamiku, časté zmeny aktivít, zábavné cvičenia, pestré..

Neaktuálny termín
Jesenný kurz plávania pre deti od 4 rokov
0 hodnotení

Plavecké kurzy pre rôzne vekové skupiny detí. Kurzy sú zamerané na zvládnutie základných a pokročilejších techník plávania. Veková kategória: 4 – 15 rokov Úrovne: začiatočníci / mierne pokročilí /..

Neaktuálny termín
Parkour pre deti 7-9, 10-15 rokov
0 hodnotení

Parkourový kurz pre deti v BA v sebe kombinuje prvky gymnastiky a atletiky. Parkour športovci sú komunita, do ktorej zapadnú aj Vaše deti a budú silnou komunitou povzbudzované k aktívnemu pohybu...

Neaktuálny termín