Workshop Pávie pierko

Organizátor kurzu: Živé ateliéry
Workshop Pávie pierko
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
24.11.2015 - 24.10.2015
Bratislava
Gabčíkova 4E
Živé ateliéry
18:00-21:00
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Poplatky
Kontakt

Obsah kurzu

Tiež patríte k obdivovateľom pestrofarebných pávích pierok? Možno Vás ani nenapadlo, aký atraktívny výtvarný námet môžu predstavovať!
Počas aktivity absolvujete:
  • oboznámite sa s rôznymi znázorneniami tohto aktraktívneho námetu
  • počas workshopu si vyskúšate základné maliarske ťahy a postupy, ktoré sa v maľbe akvarelovými pastelkami a akvarelovými farbami používajú
  • sami si vytvoríte vlastnú maľbu pávieho pierka s pomocou inšpirácie z vybraných predlôh
Výsledkom aktivity bude: Vaša efektná maľba pávieho pierka. Počas aktivity budete používať: Na workshop si nemusíte nosiť žiadne materiály a pomôcky. Všetky materiály a pomôcky, s ktorými budete pracovať, Vám počas workshopu poskytneme, a to najmä:
  • umelecké akvarelové farby
  • akvarelové pastelky
  • špeciálne papiere na maľbu akvarelovými farbami
Odporúčame Vám, aby ste si na workshop obliekli oblečenie, ktoré si môžete zašpiniť.

Cieľ kurzu

Nádherné pestrofarebné pierka z chvosta páva už tradične pútajú našu pozornosť. Nenadarmo bol tento vták často ozdobou zámockých parkov a botanických záhrad. Príroda v ňom naozaj stvorila objekt hodný obdivu. Samotné pávie pierka z jeho chvosta možno aj atraktívne výtvarne stvárniť. Práve jemnosť pierka v kombináciií s krásnymi tyrkysovými a modrastými tónmi môžu nádherne vyniknúť, ak použijete správnu výtvarnú techniku. Môžete ich namaľovať jednotlivo alebo viacero v spojitosti. Lektorka pre Vás pripravila atraktívne inšpirácie, ktoré vo výtvarnom spracovaní ukážu nádherne. Samotný správne zvolený námet Vám uľahčí vlastnú prácu.

Cieľová skupina

Tento workshop je vhodný pre úplných začiatočníkov a aj pre pokročilejších záujemcov, ktorí by si radi za pomoci lektorky vytvorili vlastnú maľbu tohto atraktívneho námetu. Tento námet je veľmi vhodný pre tých, ktorí majú radi maľbu akvarelovým pastelkami alebo akvarelovými farbami. Práve tieto techniky sú ideálna pre zachytenie jemnosti pierok a súčasne pestrosti farebných tónov.

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku