Workshop Moderná koláž

Organizátor kurzu: Živé ateliéry
Workshop Moderná koláž
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
23.11.2015
Bratislava
Gabčíkova 4E
Živé ateliéry
18:00-21:00
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Poplatky
Kontakt

Obsah kurzu

Nebojte sa koláže! Kombináciou vhodných obrázkov a maľby môžete dosiahnuť výtvarne atraktívny a pritom vtipný výsledok. Vyrobte Vašim blízkym nečakaný darček pod stromček!
Počas aktivity absolvujete:
  • uvidíte ukážky moderných koláží
  • lektorka Vám vysvetlí, aké techniky a materiály možno kombinovať v koláži
  • následne si niektorú z týchto kombinácií aj vyskúšate 
  • na základe prvých skúseností si vytvoríte vlastné moderné dielo
Výsledkom aktivity bude: Vaša vlastná moderná koláž. Počas aktivity budete používať: Na workshop si nemusíte nosiť žiadne materiály a pomôcky. Všetky materiály a pomôcky, s ktorými budete pracovať, Vám počas workshopu poskytneme, a to najmä:
  • rôzne fotky, časopisy, noviny a dekoratívne materiály
  • akrylové farby
  • šepsovné plátno na ráme
  • štetce na maľbu akrylom a iné vhodné pomôcky
Odporúčame Vám, aby ste si na workshop obliekli oblečenie, ktoré si môžete zašpiniť.

Cieľ kurzu

Cieľom workshopu je, aby ste sa zoznámili s modernou kolážou a s tým, ako možno kombinovať maľbu s inými médiami, napr. papierom, páskou alebo šnúrkou. Práve kombináciou vtipne vybraných obrázkov a rôznych materiálov a štruktúr môžete dosiahnuť efekt aktraktívnej modernej maľby, ktorá pritiahne pozornosť divákov. Táto technika Vám umožní rozvinúť vlastnú fantáziu. Ak si donesiete fotky členov Vašej rodiny alebo Vašich blízkych, môžete vytvoriť aj vtipný osobný darček pod stromček. Tento workshop je veľmi vhodný pre posun od realistických výtvarných techník k abstraktnému vyjadreniu, umožní Vám vytvoriť na plátne aj to, čo by ste sami nenamaľovali. Budete veľmi prekvapení, aké zaujímavé diela sa Vám touto atraktívnou kombináciou podarí vytvoriť.

Cieľová skupina

Tento workshop je vhodný pre všetkých, ktorí majú radi tvorivé aktivity a radi by si vyskúšali zaujímavú techniku koláže, ktorá im umožní vytvoriť vlastné vtipné diela. Vyskúšať môžu aj kombináciu modernej maľby s iným materiálom.  Uvidíte, ako jednoducho a zároveň kreatívne sa takouto kombináciou dajú vytvoriť rôzne zaujímavé moderné diela.

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku