Kurzy a školenia - Bratislava - vymazane: strana 2

Databáza kurzov a školení z rôznych oblastí. Marketing a obchod, Počítače, Jazykové kurzy, Motivácia a sebarozvoj, Účtovníctvo, Personalistika...

Zobrazenie 16 - 22 z 22
Zoradiť podľa
Java - základy programovania v Jave
0 hodnotení

Základné vlastnosti jazyka Java a možnosti použitia (rozdiel oproti Javascriptu) Syntax Java jazyka Premenné, dátové typy, enumerácie Príkazy pre vetvenie programu, cykly Packages Objektovo..

Neaktuálny termín
JavaScript
0 hodnotení

1.deň Úvod do skriptovania Scriptovanie na strane klienta a na strane servera Syntax JavaScriptu Dátove typy Príkazy pre vetvenie programu, cykly Definovanie vlastných funkcií a ich..

Neaktuálny termín
Ako uspieť v maloobchode
0 hodnotení

Úvod do problematiky maloobchodu Súčasná situácia a hlavné trendy v maloobchode v roku 2015 Kľúčové ukazovatele výkonu - “Čo sa v maloobchode sleduje?” Maloobchodná matematika - “Ako..

Neaktuálny termín
Škola intuície pre dospelých 1.stupeň- Prebudenie intuície
0 hodnotení

Sme poslednou generáciou, ktorá ešte poznala život bez internetu. Dnes žijeme v dobe informácií. Bez ich využívania nie je dnešný rýchly život možný. V normálnom svete neprežijeme. Hodnota..

Neaktuálny termín
Škola intuície pre dospelých 2.stupeň- Aura a jemnohmotné informácie
0 hodnotení

Aura a jemnohmotné informácie Ľudia to vždy cítili a niektorí aj videli, že človek a všetko živé vyžaruje svetlo. Cítili, že ľudia, ktorí svietia viac ako iní, sú príťažlivejší. Že ostatní ich..

Neaktuálny termín
Základy koučingu ako manažérskeho  nástroja
0 hodnotení

Pozývam Vás na seminár, kde sa budeme venovať koučingu ako kľúčovému manažérskemu nástroju. Obsah kurzu: Koučovanie ako prístup, filozofia koučovania, prednosti a medze použitia, predpoklady,..

Neaktuálny termín
Obchodnícke zručnosti a online marketing
0 hodnotení

I.Blok-Komunikácia * Komunikácia a komunikačné zručnosti * Základy verbálnej a neverbálnej komunikácie * Argumentácia a presviedčanie ako obchodnícka zručnosť * Fázy predajného procesu *..

Neaktuálny termín