Vzdelávanie zamestnancov škôl, školenia ( kredity ) pre učiteľov: strana 2

Zobrazenie 16 - 30 z 57
Zoradiť podľa
Výchovou k prosociálnosti formujeme charakter dieťaťa a predchádzame negatívnym javom v správaní
0 hodnotení

Program 8,00 – 8,30 Registrácia účastníkov 8,30 – 8,35 Otvorenie seminára 8,35 – 8,45 Informácie o pripravovanom vzdelávaní pre pedagogických zamestnancov materských škôl, PhDr...

Neaktuálny termín
Etická výchova a jej výchovné možnosti v súčasnosti
0 hodnotení

Program 13,00 – 13,30 Registrácia účastníkov 13,30 – 13,35 Otvorenie seminára 13,35 – 13,45 Aktualizácia metodických prístupov v etickej výchove na základnej škole – program..

Neaktuálny termín
Workshop NTC I.
0 hodnotení

1. časť: Vývoj detí v predškolskom veku z pohľadu neurofyziologických poznatkov V predškolskom veku je rýchlosť tvorby nových prepojení medzi neurónmi neporovnateľne väčší ako po siedmom roku..

Neaktuálny termín
Ako deti naučiť žiť šťastný život v konzumnom svete?
0 hodnotení

Uplatňovanie prvkov etickej výchovy, výchova sebapoznávaním a práca s denníkom na hodinách slovenského jazyka a literatúry Program 13,00 – 13,30 Registrácia účastníkov 13,30 – 13,35..

Neaktuálny termín
Som kráľom svojho sveta - Sebapoznanie v rozvoji osobnosti učiteľa a jeho dôležitosť vo výchove
0 hodnotení

Program 13,00 – 13,30 Registrácia účastníkov 13,30 – 13,35 Otvorenie seminára, Ing. Mgr. Žaneta Matúšová, poverená riadením Trenčianskeho osvetového strediska v Trenčíne 13,35 – 13,45..

Neaktuálny termín
Workshop NTC II.
0 hodnotení

Cieľom NTC programu je priniesť dieťaťu správnu stimuláciu v období, keď si intenzívne vytvára schémy a vzorce rozmýšľania a vlastné názory. Evokuje prirodzený záujem a zvedavosť dieťaťa..

Neaktuálny termín
NTC workshop II.
0 hodnotení

Cieľom workshopu je prostredníctvom cvičení na rozvoj abstraktného myslenia a práce s asociáciami účastníkom priblížiť spôsoby vzdelávania smerom k rozvoju funkčného myslenia detí v predškolskom..

Neaktuálny termín
Využitie poznatkov KBT v edukácii detí a mládeže s problémami v správaní I.
0 hodnotení

Na tomto workshope budú postupne prebrané a na názorných príkladoch precvičené tieto okruhy: Symptomatológia porúch správania, porúch aktivity a pozornosti a Aspergerovho syndrómu a jej vplyv na..

Neaktuálny termín
Ako sa stať kráľom svojho sveta Sebapoznanie v rozvoji osobnosti učiteľa a jeho dôležitosť vo výchov
0 hodnotení

Odborno-metodický seminár pre učiteľky MŠ a odborných zamestnancov predprimárneho vzdelávani Program 12,30 – 13,00 Registrácia účastníkov 13,00 – 13,05 Otvorenie seminára 13,05 – 13,15 ..

Neaktuálny termín
Kreatívne podnecuje kreatívne - Tvorivý pedagóg vo výučbe tvorivého písania
0 hodnotení

Na seminár je potrebné sa z organizačných a kapacitných dôvodov vopred prihlásiť na www.atpublishing.sk. Program 13,00 – 13,30 Registrácia účastníkov   13,30 – 13,35 Otvorenie seminára   ..

Neaktuálny termín
Pervazívne poruchy detí predškolského veku, príčiny, príznaky a možné riešenia
0 hodnotení

Prihlásiť sa na seminár je možné online. Všetky informácie nájdete na www.prosolutions.sk

Neaktuálny termín
Odborná konferencia HRAVO A TVORIVO V MATERSKÝCH ŠKOLÁCH
0 hodnotení

5. ročník odbornej konferencie pre pedagógov materských škôl pod zástitou ministra školstva SR. Výročný piaty ročník konferencie, ktorá je známa svojím zaujímavým obsahom a vysokou..

Neaktuálny termín
Konferencia PEDAGOGICKÍ HRDINOVIA
0 hodnotení

Komenského inštitút vás pozýva na konferenciu Pedagogickí hrdinovia Ako sa menia školy, keď máme odvahu robiť veci inak  22.marca 2017 v Banskej Bystrici  �Príďte sa inšpirovať, ako..

Neaktuálny termín
SILA NOVEJ KOMUNIKÁCIE - seminár intuitívnej pedagogiky
0 hodnotení

„Pracujeme na sebe, nemeníme deti, ani druhých ľudí, ale v radosti a hre meníme sami seba.“                                                                                                   Merete..

Neaktuálny termín
Ako rozumieť deťom, ktorým to nejde? Neurofyziologické príčiny zlyhávania v škole
0 hodnotení

Pozývame Vás na jednodenný seminár, ktorý sa zaoberá problematikou výchovy a vzdelávania u detí so špeciálnymi potrebami.   Neuromotorická nezrelosť, problémy v sluchovom spracovávaní – príčiny..

Neaktuálny termín