HRNČIARSKA VÝROBA

Organizátor kurzu: Ústredie ľudovej umeleckej výroby
HRNČIARSKA VÝROBA
Pridať medzi obľúbené Obľúbené
30.09.2015 - 02.12.2015
Bratislava
13.01.2016 - 23.03.2016
Bratislava
13.04.2016 - 15.06.2016
Bratislava
16.30 – 18.30 18.40 – 20.40
Bratislava
Obchodná 64
Ústredie ľudovej umeleckej výroby
0 z 5
  0 ľudí hodnotilo tento kurz
Chcem hodnotiť



O kurze
Poplatky
Kontakt

Obsah kurzu

Na kurze nadobudnete prehľad o tradičnej hrnčiarskej výrobe, spoznáte sortiment výrobkov s ich charakteristickými regionálnymi prvkami. Osvojíte si technologické postupy točenia na hrnčiarskom kruhu: miska, šálka, dóza, tanier a džbán. Taktiež sa naučíte výrobky zdobiť engobovaním, glazovaním a vypaľovať. Kurz je rozdelený do troch častí:
  • I. časť: základy hrnčiarskej výroby
  • II. časť: tvarovanie nádob
  • III. časť: hrnčina

Cieľ kurzu

Cieľová skupina

Pre koho je kurz určený? Kurz je určený pre začiatočníkov. Jednotlivé časti na seba navzájom nadväzujú.
  • I. časť: začiatočníci
  • II. časť: mierne pokročilí
  • III. časť: pokročilí

Kurz je spojený s pobytom:

nie

Páči sa ti kurz? Povedz o kurze svojím priateľom.
Zdieľať na facebooku