Nová náučná aplikácia pre deti ŠPZ Quiz

Marek Zachar

Marek Zachar

Blog 6. marca 2023 00:00

Nová náučná aplikácia pre deti ŠPZ Quiz
Nová náučná aplikácia pre deti ŠPZ Quiz  
Deti sa môžu hrou aj vzdelávať. Nová aplikácia ŠPZ Quiz ich učí o štátnych poznávacích značkách vozidiel.

ŠPZ Quiz je zábavná a vzdelávacia hra určená pre deti, ktorá sa zameriava na štátne poznávacie značky vozidiel. Hra je formou kvízu a rozdelená je na rôzne levely podľa náročnosti. Deti môžu v hre získať nové vedomosti o štátnych značkách a zlepšiť svoje schopnosti v rozpoznávaní jednotlivých značiek.

 

Grafika a zvukové efekty v hre sú vynikajúce a prispievajú k zážitku z hrania. Hra je tiež veľmi intuitívna a jednoduchá na použitie pre deti. Jej vzdelávací obsah je zaujímavý a nápomocný pre deti, aby sa naučili nové veci o rôznych štátnych značkách.

 

ŠPZ Quiz je vynikajúcou voľbou pre deti, ktoré sa chcú zlepšiť v rozpoznávaní štátnych značiek a zároveň sa pri tom aj zabaviť. Hra ponúka zaujímavé a vzdelávacie funkcie, ktoré pomôžu deťom zlepšiť ich znalosti a schopnosti.

 

Celkovo ŠPZ Quiz je skvelou hrou pre deti a môžeme ju odporučiť všetkým rodičom a učiteľom, ktorí hľadajú zábavné a vzdelávacie hry pre deti.

 

Stiahnuť si ju môžete úplne zadarmo na Google play : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zachardev.spz_quiz

Zdieľať na facebooku